avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate mikyblue

Activitate mikyblue

Răspuns la discuția Imposibilitate de contestatie???
Deci se poate trimite si prin posta cu confirmare..Ok; -insa daca nu o primeste? se pierde dreptul de a contesta si automat se ramane fara permis 90 zile ? :( nu exista alta solutie ?
Fiti amabili: daca ti se suspenda permisul si nu esti de acord cu politistul-vrei sa faci contestatie - unde o depun ???? (deoarece judecatorii sant in greva si mai sant 3 zile si expira dovada) -in Campina trebuie depus-si este inchis pt. protest...
Va rog o solutie !? :(
Multumesc !

P.S.
Am sunat la Udriste (Politia Rutiera) ei nu stiu...
Răspuns la discuția Citatie Ordonanta de plata
Da asa este 200 mil. vechi, si santem 2 admin. iar firma este suspendata pt ca nu a mai mers...
Va multumesc !
Răspuns la discuția Citatie Ordonanta de plata
Multumesc:(
Va multumesc!:(
Ma scuzati, insa banuiam ca exista o perioada de timp in care poti fi urmarit financiar ...dupa care se prescrie...
Situatia in care ma aflu (financiar) nu-mi da de ales...de aceea intrebam, deoarece nu prea am alte cai de ales...
Va multumesc!
cat timp?
Adica nu am inproprietate nimic...
Va multumesc !
nici personal nu mai am...
ce se poate intampla si atunci ?
Fiti amabili va rog : am datorii la un proprietar de spatii birouri- suma este in jur de 195.000 ron (195 mil. lei vechi)-din chirie neplatita, penaliati etc-(facturi emise), firma nu a mai mers (imobiliare) -am suspendat-o; dupa care la cateva luni mi-a venit citatie+acte atasate-copii facturi etc, cu ordonanta de plata din partea creditorului-respectiv-firma care a mi-a inchiriat spatiul de birouri.
Am reziliat contr. de inch. cu ei in oct. 2008 totodata angajandu-ma sa platesc datoriile pana la acel moment, pana la data de 31 dec 2008-binenteles ca nu am mai putut sa mai ridic firma, dupa care am suspendata-o (anul asta).
Problema este ca nu mai am posibilitatea de a plati; iar firma mea (debitoare) nu are in proprietate nimic.
Santem doi administartori.
Ce se poate intampla?
Va multumesc!