avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate simisf

Activitate simisf

Răspuns la discuția sfat
Multumesc mult.
Discuție sfat
Buna ziua. Pentru a inainta o actiune de solicitare pensie de intretinere major (pana acum nu a avut) pe dispozitiile carui articol din codul familie sa imi in actiunea?
va multumesc.
Răspuns la discuția model cerere
Nu cere o majorare, pana acum nu a mai avut pensie de intretinere. acum vrea sa solicite, deoarece este student de anul acesta.
Discuție model cerere
Buna ziua!
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un model de cerere pentru a solicita pensie alimentara pentru un copil major.
Va multumesc.
Răspuns la discuția partaj
Multumesc. Vroiam inca o parere, pentru ca mi s-a spus ca daca este din banii lui si el a mai avut si salar tot timpul, si inca mai mare ca al meu, nu am dreptul la nimic. Doar la mica intelegere. Iar daca nu introduc partajul in timpul unui an de la divort, pierd orice drept.
Discuție partaj
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Partajul, dupa cat timp se poate face de la divort, exista o limita de timp? Si, daca am dobandit o masina in timpul casatorie care este pe numele sotului, cu bani primiti de el din ordonanta cu ocazia pensionarii, am dreptul la masina?
Multumesc.
Răspuns la discuția pensie alimentara major
Multumesc.
Răspuns la discuția impozit apartamen
Multumesc. Desi mie nu imi pare normal.
Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Dupa 20 de ani de casatorie am divortat.Avem un copil de 19 ani. La data divortului era elev, acum a intrat la facultate(cu taxa). In timpul anului scolar, tatal copilului, i-a dat bani atunci cand a vrut si cat a vrut. Pensie alimentara nu a vrut, abia in ultima saptamana de scoala mi-a spus sa-l dau in judecata ca el nu stie cat trebuie sa plateasca pensie alimentara. Nu are rost sa va spun ca are pensie si mai si munceste. In timpul anului scolar nu i-a dat bani copilului nici cat are pensia intr-o luna. Va intreb, acum ca e student poate primi pensie alimentara? Dar pentru perioada cat a fost elev, adica din urma, mai poate? Sa nu va spun ca nici nu stiu daca stie ca este student...
Va multumesc.
Vreau sa vand un apartament. Am inteles cu impozitul pe venit care se plateste la notar. Dar, daca vreau, din banii dobanditi din vanzare, sa-mi cumpar alt apartament mai platesc acest impozit?
Multumesc.