avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... model cerere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

model cerere

Buna ziua!
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un model de cerere pentru a solicita pensie alimentara pentru un copil major.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: simisf , utilizator 14:35, 12 Octombrie 2009
gasiti pe internet un astfel de model .
cererea tb motivata si insotita de hotararea prin care s-a stabilit obligatia de intretinere a carei majorare se cere.
ea este scutita de taxele de timbru.
Nu cere o majorare, pana acum nu a mai avut pensie de intretinere. acum vrea sa solicite, deoarece este student de anul acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere pensie alimentara ContSters152823 ContSters152823 buna ziua, pot cere in istanta pensie alimentara tatalui copilului meu daca nu realizeaza venitur?el nu a lucrat niciodata si nici nu cred ca va vrea sa ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara dupa varsta de 18 ani!!!!!! puscasu_marin2001 puscasu_marin2001 Buna ziua! Parintii mei au divortat din anul 1999, iar eu impreuna cu sora mea am ramas in grija mamei, tatal fiind obligat prin lege sa plateasca o pensie ... (vezi toată discuția)
Reducerea pensiei de intretinere miha_79 miha_79 Ma numesc Mihaela si am 3 copii minori.Primul copil,din prima casatorie este in custodia fostului sot,acesta castigand-o in 2003 in instanta cu bani si ... (vezi toată discuția)