avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate alin40

Activitate alin40

Ce se intelege prin experieta profesionala a PFA/SC? (experieta administratorului, data de cand a fost infintata PFA/SC s-au eventualele contracte pe care le-a avut acel PFA/SC in materie de profesie)
buna ziua, am nevoie de ajutor, am participat la o licitatie publica unde criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, pondere tehnica 60% si cea financiara 40%, intrebarea mea este, comisia are dreptul legal sa solicite documente care alcatuiesc propunerea tehnica daca acestea nu au fost puse in dosar cand s-au deschis plicurile,(ex - dovada experientei profesionale care este criteriu de departajare si este punctat cu 15 puncte)? Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția cerere de oferta
nu detine dotarile minime obligatorii pentru a functiona
cum poate justifica o societate nou infintata oferta de pret scazut cu 50% in cazul in care aceasta are 2 angajati, masina, etc si nu poate obtine nici un ajutor de la stat. mentionez ca nici la propunerea tehnica nu sta prea bine, este posibil sa aiba castig de cauza?
Răspuns la discuția Verificare propunere tehnica
va multumesc pentru raspuns
In cadrul unei licitatii (cerere de oferta) unde criteriul de departajare este pretul 40% si propunerea tehnica 60% comisia de licitatie dupa prezentarea documentelor tehnice ( contracte comodat, contracte inchiriere etc) poate sa ceara o verificare de catre un reprezentant al autoritatii contractante a materialelor (instrumentar, masini,etc) sa vada daca acel ofertant le are efectiv s-au ele se regasesc decat in acte avnd in vedere in urma verificarilor cu cateva luni in urma ele nu se regaseau in inventar nici faptic nici scriptic Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Daune RCA
cred ca o sa incerc sa ma inteleg pe cale amiabila desi nu prea stiu ce condii se pun in aceste cazuri de recuperare
Sa inteleg ca nu prea mai am ce face si sunt bun de plata. Va multumesc
Am citit contractul cand l-am semnat dar nu mai retin exact ce contine art. la care fac ei referire, am fost azi la una din sucursalele firmei de care apartin sa cer o copie dupa contract si mi-au zis ca nu au, acelasi lucru s-a intamplat si in luna decembrie cand am mers la directorul adjunct de la firma. si inca ceva am gasit Ordinul 20/2008 iar la art. 3 pct (3) scrie asa:(3) Asiguratorii care au fost autorizati sa practice asigurarea obligatorie RCA isi asuma raspunderea pentru toate politele RCA distribuite intermediarilor in asigurari, inclusiv pentru erorile sau omisiunile de redactare a politelor. ce parere aveti de asta?
In somatia de plata mi-au stipulat un articol din contract, art. 5.18 dar nu stiu inca sigur la ce se refera pana maine cand merg la ei sa iau o copie dupa contract si o sa-l postez aici. Va multumesc.