avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate alina-mihaela

Activitate alina-mihaela

Răspuns la discuția ccm
multumesc mult de raspuns
Discuție ccm
buna! am si eu o intrebare, legam am dreptul sa obtin um exemplar-copie a contractului colectiv de munca din cadrul institutiei unde am fost angajata???
tot legal, am dreptul sa ma angajez part-time in perioada somajului???
mentionez ca salariul ar fi undeva la 550lei, iar somajul pana in 400lei....
multumesc anticipat... daca se poate, articolele din lege care stipuleaza acest lucru:">
nu vreau sa inchei cim, ma obiga, s-a desfiintat postul...nu au bani de compensatorii....., daca nu accept postul inferior ei spun ca ma pot da afara fara somaj...
am o nelamurire: m-am intors din concediu crestere copil in data de 25.05.2012 si mi s-a adus la cunostiinta ca firma este in perioada de restructurari, iar eu pot opta pentru schimbarea postului cu unul inferior, sau fac o cerere de demisie cu reangajare iar peste o luna ma baga in somaj.... e legal??? de ce trebuie sa fac cerere de demisie cu reangajare daca am facut cerere de reinceperea activitatii, am venit la munca fara a mi se spune ca cererea este respinsa???
Discuție alocatie copil
am si eu o intrebare... cata alocatie ia fiica mea pe luna septembrie 2009 daca este nascuta pe 06.09.2007? dar eu mai primesc indemnizatie pentru luna septembrie?
va multumesc... ;)
as dori sa stiu si eu cand ar trebui sa incep serviciul daca fiica mea face 2 ani pe 6.09.2009, iar eu ma aflu in indemnizatie pt. crestere copil din data de 14.11.2007??? cand face fiica mea 2 ani sau cand se implinesc 2 ani de cand ma aflu in indemnizatie??? va rog raspundeti-mi ...