avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie copil

am si eu o intrebare... cata alocatie ia fiica mea pe luna septembrie 2009 daca este nascuta pe 06.09.2007? dar eu mai primesc indemnizatie pentru luna septembrie?
va multumesc... ;)
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 12:55, 9 Septembrie 2009
Alocatia se va calcula proportional cu nr de zile.
Pentru primele 6 zile va incasa 40 de lei, iar pt urmatoarele 24 de zile 33 de lei.
Similar se calculeaza si indemnizatia dvs. pt 6 zile veti incasa 1/5 din indemnizatia incasata in mod normal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul ultimei indemnizatii pentru cresterea copilului hadasssa hadasssa Buna seara! Am fost in concediu crestere copil pana la 2 ani (pe 23 feb a implinit copilul 2 ani) si nu stiu sigur cat trebuia sa primesc pe luna februarie: ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil garnita georgiana garnita georgiana buna ziua ,va rog sa-mi spuneti si mie alocatia de stat pt copii pana la varsta de 2 ani este 200 de lei? de cand se da aceasta alocatie? din luna in care s-a ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie ccc Luiza80 Luiza80 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, daca se poate, cum s-a calculat indemnizatia pentru cei 2 copii , pentru ca am primit suma de 2680 lei pe 15.05.2014. ... (vezi toată discuția)