avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Activitate cosmina_p

Activitate cosmina_p

Am castigat in instanta drepturile salariale si celelalte drepturi din perioada in care am avut cim suspendat.
Cum pot obliga angajatorul sa plateasca impozitele si contributiile catre stat deoarece acesta invoca hotararea judecatoreasca in care nu sunt mentionate aceste plati.Expertiza contabila prevede clar venitul brut si venitul net.
Multumesc!
Răspuns la discuția Litigiu de munca
Da, postul a fost desfiintat. Eu conduceam o subunitate.Ulterior suspendarii cim, au fost comasate doua subunitati( una din ele fiind cea condusa de mine) intr-una singura, ceea ce inseamna ca functia pe care am detinut-o exista momentan in organigrama angajatorului.
Astazi m-am prezentat la angajator ca sa respect decizia emisa.Am vrut sa iau la cunostinta fisa postului si actul aditional la cim si mi s-a raspuns ca actul aditional il vor intocmi in 20 de zile dupa amiterea deciziei. E corect?
Si inca o intrebare...cum se "reactiveaza" in REVISAL un cim suspendat?In baza deciziei sau in baza actului aditional?
Multumesc pentru intelegere!
Răspuns la discuția Litigiu de munca
In situatia data exista functia, exista salariul...nu exista locul de munca!
Multumesc!
Răspuns la discuția Litigiu de munca
Da, stiu ca aceasta este latura financiara a art. 52 alin 2, dar ce puteti sa-mi spuneti referitor la "salariatul isi reia activitatea anterioara"?
Presupun ca suma pe care o va stabili expertul contabil, o voi primi.
Răspuns la discuția Litigiu de munca
Da,am fost achitata la fond/apel.
Răspuns la discuția Litigiu de munca
Angajatorul a formulat o plangere penala.
Răspuns la discuția Litigiu de munca
Organigrama a fost suplimentata cu postul pentru care am primit decizie, deci nu va fi necesara concedierea celui "in plus".
Am inteles ca angajatorul a fost protejat prin suspendarea contractului meu de munca, dar eu,angajatul suspendat, cum sunt protejat???
Conform alin 2 al art 52 ar trebui sa-mi reiau activitatea si sa primesc despagubirile. Exista vreo prevedere conform careia postul pentru care cim a fost suspendat, trebuie mentinut? Mentionez ca nu a fost vorba de o reorganizare judiciara.
Răspuns la discuția Litigiu de munca
Da, postul a fost desfiintat printr-o reorgnizare, nu judiciara.Angajatorul este o regie.Reorganizarea a presupus comasarea a doua subunitati, ceea ce inseamna ca in organigrama actuala exista un post similar cu cel pe care l-am ocupat in momentul suspendarii
Sunt reclamanta intr-un litigiu de munca cu obiectul obligatia de a face conform art. 52 alin. 2 Codul Muncii.
La termenul de astazi, juristul paratei mi-a inmanat, in fata instantei, o decizie pentru un post, in care nu sunt respectate nici functia si nici salariul pe care le aveam la momentul suspendarii cim. Intentionez sa contest aceasta decizie in instanta si sa nu ma prezint la postul indicat in decizie. Risc desfacerea contractului de munca din cauza absentelor?
Mentionez ca pentru calculul despagubirilor conform art. 52 alin. 2 Codul Muncii, instanta a dispus o expertiza contabila ce nu s-a finalizat.
Multumesc!
Multumesc pentru raspuns!