avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate anabojor

Activitate anabojor

=D>Multumesc frumos pentru raspuns.
Buna ziua,
Sunt pe somaj si as dori sa stiu daca mai primesc somaj (dupa) in cazul in care ma angajez doar pe o perioada determinata de munca de 3, 6 sau 9 luni.
Multumesc.
Buna dimineata, ma confrunt cu urmatoarea problema: mi s-a desfiintat locul de munca incepand cu data de 28.01.2011, contributia la somaj nu a fost platita din aprilie 2009, societatea a avut in jur de 60 de angajati care sunt in aceeasi situatie dar au fost preluati de alta firma. Conturile firmei sunt blocate pentru datorii neachitate deci nu pot plati contributia cu op, daca platesc prin foaie de varsamant nu apar explicatiile nicaieri sa poata intra banii im contul cnp-ului meu ci intra la gramada si apar cu contributia neachitata. S-a inceput procesul de insolventa dar prima infatisare s-a amanat, a doua infatisare trebuie sa fie in martie deci nu voi avea o hotarare judecatoreasca in acest sens inainte de a expira perioada de depunere a actelor la somaj. Firma nu are fonduri sa plateasca pt toti fostii angajati contributia. In afara de deschiderea unui proces ce solutie mai am?
Răspuns la discuția Stampila societatii
Multumesc frumos pt raspunsuri. Sunt lamurita. Va doresc o zi minunata.
Răspuns la discuția Stampila societatii
Adeverinta cu stagiul de cotizare, incetarea cim, toate acestea trebuiesc semnate si stampilate , nu? Ori, daca toate actele, situatiile financiare, stampilele au fost predate poate ramane una (stampila) la primul administrator?
Răspuns la discuția Stampila societatii
Multumesc pt raspuns dar, daca se poate, vreau mai mult. Am fost in CIC si peste 2 zile ar trebui sa ma intorc la lucru, la societate nu mai este decat contabilul si un administrator pt ca nu mai este activitate, dupa ce s-a vandut firma aceasta s-a transferat la peste 300 de km. Acum as vrea sa merg pe somaj dar nu stiu daca e legal sa foloseasca stampila si sa-mi inchida CIM cu art 65 alin.1. Daca o folosesc e posibil sa aiba probleme? pt ca trebuie sa-mi elibereze adeverinta cu stagiu de cotizare. firma nu si-a platit contributiile la somaj. Nu tot asa folosesc stampila si pt 55b?
Buna ziua.
Daca o societate este vanduta si are alt administrator,isi schimba denumirea si sediul in alt oras, stampila veche si dosarele muncitorilor cui raman? Se poate folosi pt stampilarea unor acte necesare pt ITM? Stiti ce lege reglementeaza acest lucru?
Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Răspuns la discuția Somaj
Buna dimineata
Va multumesc frumos pt timpul acordat. Stiu ca imi va fi rezolvata problema datorita lui Dumnezeu si-i multumesc de pe acum.
Răspuns la discuția Somaj
Buna ziua.Revin cu unele nelamuriri la care sper sa primesc un raspuns.
Firma nu a platit contributiile la somaj din aprilie 2009, are conturile bancare blocate, daca plateste cu foaie de varsamant banii intra in cont pe firma nu pe cnp-ul meu. Prin op din contul meu am inteles ca nu se poate plati doar pt mine, inceperea procesului de insolventa s-a amanat pana nu stiu cand. Chiar nu exista nicio sansa sa iau somaj? Raman fara loc de munca si fara niciun ajutor? Care e vina mea?
Răspuns la discuția Somaj
Multumesc frumos pt raspunsuri.Sunt bine documentate.