avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Stampila societatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Stampila societatii

Buna ziua.
Daca o societate este vanduta si are alt administrator,isi schimba denumirea si sediul in alt oras, stampila veche si dosarele muncitorilor cui raman? Se poate folosi pt stampilarea unor acte necesare pt ITM? Stiti ce lege reglementeaza acest lucru?
Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: anabojor , utilizator 08:19, 19 Ianuarie 2011
Nu exitsa nici o lege care sa reglemeteze obligativitatea sau modul de folosire a stampilei intr-o societate comerciala din Romania.
Multumesc pt raspuns dar, daca se poate, vreau mai mult. Am fost in CIC si peste 2 zile ar trebui sa ma intorc la lucru, la societate nu mai este decat contabilul si un administrator pt ca nu mai este activitate, dupa ce s-a vandut firma aceasta s-a transferat la peste 300 de km. Acum as vrea sa merg pe somaj dar nu stiu daca e legal sa foloseasca stampila si sa-mi inchida CIM cu art 65 alin.1. Daca o folosesc e posibil sa aiba probleme? pt ca trebuie sa-mi elibereze adeverinta cu stagiu de cotizare. firma nu si-a platit contributiile la somaj. Nu tot asa folosesc stampila si pt 55b?
Eu n-am inteles situatia. Spuneti ca societatea a fost vanduta, si-a schimbat denumire si sediu. La sa mai folositi stampila veche, ce atesta o denumire inexistenta?
Adeverinta cu stagiul de cotizare, incetarea cim, toate acestea trebuiesc semnate si stampilate , nu? Ori, daca toate actele, situatiile financiare, stampilele au fost predate poate ramane una (stampila) la primul administrator?
Pai cum sa ramana? Sa scrie pe ea A. SRL cand A. SRL nu mai exista?

Alte discuții în legătură

Stampila punct de lucru caprice caprice Buna ziua, in cazul in care o societate comerciala isi schimba denumirea si sediul social, iar vechiul sediu ramane punct de lucru ......trebuie sa-si schimbe ... (vezi toată discuția)
Angajat si pfa: ce taxe sunt de plata, ce tipizate etc sunt necesare? gianina5 gianina5 Sotul meu urmeaza sa fie PFA. Are o activitate permanenta si urmeaza sa incheie un contract de prestari servicii pentru o societate, alta decit angajatorul. ... (vezi toată discuția)