avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Stampila societatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Stampila societatii

Buna ziua.
Daca o societate este vanduta si are alt administrator,isi schimba denumirea si sediul in alt oras, stampila veche si dosarele muncitorilor cui raman? Se poate folosi pt stampilarea unor acte necesare pt ITM? Stiti ce lege reglementeaza acest lucru?
Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: anabojor , utilizator 08:19, 19 Ianuarie 2011
In momentul in care partile sociale sunt cedate, persoanele cedente (fosti asociati) devin straini fata de societate si au obligatia sa predea cesionarilor(noilor asociati) toate actele societatii (conrtracte de munca, chitantiere, facturiere, contracte, actele contabile etc, inclusiv stampila).

Avand in vedere ca societatea si-a schimbat denumirea, asa cum spune si Andreea, stampila cu vechea denumire nu mai poate fi folosita. In urma modificarilor mentionate de dvs. s-a emis de catre ORC un nou certificat de inregistrare. Mergeti cu acesta din urma si faceti o alta stampila cu denumirea societati.
Multumesc frumos pt raspunsuri. Sunt lamurita. Va doresc o zi minunata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila punct de lucru caprice caprice Buna ziua, in cazul in care o societate comerciala isi schimba denumirea si sediul social, iar vechiul sediu ramane punct de lucru ......trebuie sa-si schimbe ... (vezi toată discuția)
Angajat si pfa: ce taxe sunt de plata, ce tipizate etc sunt necesare? gianina5 gianina5 Sotul meu urmeaza sa fie PFA. Are o activitate permanenta si urmeaza sa incheie un contract de prestari servicii pentru o societate, alta decit angajatorul. ... (vezi toată discuția)