avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale stampila punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

stampila punct de lucru

Buna ziua, in cazul in care o societate comerciala isi schimba denumirea si sediul social, iar vechiul sediu ramane punct de lucru ......trebuie sa-si schimbe implicit si stampila conform noii denumiri....intrebare: pe una dintre stampile se va imprima noua denumire cu noul sediu social, iar pe cealalta se va imprima noua denumire cu " PL 1 " adica punct de lucru?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: caprice , utilizator 13:47, 5 Decembrie 2011
In cazul in care societatea si-a schimbat denumirea in mod logic trebuie sa va schimbati amprenta stampilei cu noua denumire.Nu este necesara sau obligatorie mentiunea pe amprenta stampilei a punctului de lucru sau a sediului insa pentru controlul dvs este bine fie sa le numerotati fie sa precizati punctul de lucru.
sa inteleg ca este corect si legal ca pe stampila cu noul sediu sa fie inscriptionata localitatea noului sediu social, iar pt cea cu punct de lucru sa se scrie eventual vechea localitate si totodata mentiunea de PL (punct de lucru) si numarul 1?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea sediului social euralu euralu O societate (SRL) si-a schimbat sediul social; anterior acestei decizii a cumparat mai multe facturiere si chitantiere. Ce se intampla cu acestea dupa ... (vezi toată discuția)
Schmbarea sediului social Menyx Menyx Buna ziua . Schimbarea sediului social dintrun judet in altul implica schmbarea numelui firmei ? (vezi toată discuția)
Transformare locatie sediu social in punct de lucru Loredana_84 Loredana_84 Doresc modificarea sediului social si transformarea vechiului sediu social in punct de lucru. Se poate acest lucru? Daca da, cum anume trebuie formulat ... (vezi toată discuția)