avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate radiata - obligatii administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate radiata - obligatii administrator

Buna ziua,

Am un SRL proaspat radiat la Reg. Com.
In calitate de administrator, ce obligatii am dupa acest moment? Adica, ma intreb, ce fac cu stampila, certificatul de inregistrare, facturier, chitantier, etc? Am obligatii fata de Finante? Trebuie sa declar ceva la ANAF? Mai concret, care-i procedura in astfel de situatii?

Multumesc anticipat de sprijin si raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 16:59, 23 Noiembrie 2015
Buna ziua,
In situatia in care e vorba de o lichidare voluntara nu mai aveti obligatii catre ANAF, intrucat trebuiau depuse toate declaratiile si bilantul la lichidare. In situatia in care ati ramas restant cu vreo declaratie, veti primi instiintare de la ANAF.
In ceea ce priveste documentele contabile acestea se vor arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii administrator srl postradiere societate mihai_b75 mihai_b75 Buna ziua, De curand am fost informat de catre Judecatorie ca Reg. Comertului a radiat SRL-ul meu la solictarea lor, datorita faptului ca n-am reinnoit ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva, in curs de lichidare, declaratii nedepuse larysamat76 larysamat76 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi privitoare la un SRL. Starea societatii: inceput de lichidare 5ian.2006, procedura inaintata de DGFP Iasi, ... (vezi toată discuția)
Contabilitate dupa radiere firma Marius175 Marius175 Buna ziua, Firma care am avut-o a fost radiata de la registrul comertului, am primit certificatul de radiere. Odata cu acest demers am luat de la finante ... (vezi toată discuția)