avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obligatii administrator SRL postradiere societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obligatii administrator SRL postradiere societate

Buna ziua,

De curand am fost informat de catre Judecatorie ca Reg. Comertului a radiat SRL-ul meu la solictarea lor, datorita faptului ca n-am reinnoit contractul de comodat ca sediu social, si ca aceasta hotarare va fi publicata in Monitorul Oficial. Mentionez ca firma nu are datorii.
In calitate de administrator, ce obligatii am dupa acest moment? Adica, ma intreb, ce fac cu stampila, certificatul de inregistrare, facturier, chitantier, etc? Am obligatii fata de Finante? Trebuie sa declar ceva la ANAF? Mai concret, care-i procedura in astfel de situatii?

Multumesc anticipat de sprijin si raspunsuri.

Cu stima,

Mihai

Alte discuții în legătură

Societate radiata - obligatii administrator mihai_b75 mihai_b75 Buna ziua, Am un SRL proaspat radiat la Reg. Com. In calitate de administrator, ce obligatii am dupa acest moment? Adica, ma intreb, ce fac cu stampila, ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri dupa infiintare pfa clauuudiu clauuudiu Buna, Acum cateva zile am depus actele pentru infiintarea unui PFA si astept sa-mi vina certificatul de inregistrare. (Cod CAEN: 6202 - consultanta ... (vezi toată discuția)
Schimbarea sediului social euralu euralu O societate (SRL) si-a schimbat sediul social; anterior acestei decizii a cumparat mai multe facturiere si chitantiere. Ce se intampla cu acestea dupa ... (vezi toată discuția)