avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Activitate luminita20_2006

Activitate luminita20_2006

Răspuns la discuția Accident rutier cu victima
Mulțumesc frumos

Răspuns la discuția Accident rutier cu victima
În urma unui accident rutier, sa soldat cu o victima care a cerut spitalizare din cauza unei dureri de cap. Victima este sub observație pentru 48 ore. Întrebările ar fi, dacă victima după ce depune declarație la politie și nu are pretenții se clasează dosarul? Dacă are pretenții se ajunge la proces penal conform art. 196?( Victima este pasager din dreapta.)
Bună ziua,

Spuneți mi va rog, în cazul în care se produce un accident rutier în care o persoană din mașină afirma ca are dureri de cap și este transportata la spital și este trecut în chitanță de la politie art. 196, după care de spitalizare se scoate caz penal.
Multumesc frumos pentru raspuns.
Clar nu accept munca la negru iar daca afecteaza concediu prenatal si postnatal sigur o sa ajung in instanta , daca nu sper sa o rezolv pe cale amiabila.
sa intelg ca aceasta pauza ma afecteaza direct, chiar daca ei imi fac nu stiu ce reangajare sau stiu eu ce metoda?
Eu am munciti 1 an si 7 luni, plus luni somaj nu am pauza in acesta perioada, (dupa facultate somaj iar aproape de sfarsitul somajului m-am angajat), pauza ar fi anul acesta acum in luna august.
22 MARTIE
din august
intreruperea acesata nu ar afecta prenatalul?
Muncesc in continuare asta e ipocrizia situatiei si au inchis contractul de munca in momentul in care au inchis punctul de luncru unde lucram, eu ramananad sa muncesc de acasa in continuare, dar asigurandu-ma ca contractul va ramane in picioare, firma activand de la vechiu sediu. Daca nu avem nevoie de acea adeverinta cred ca munceam bine mersi la negru fara sa stiu.