avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident rutier cu victima
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident rutier cu victima

Bună ziua,

Spuneți mi va rog, în cazul în care se produce un accident rutier în care o persoană din mașină afirma ca are dureri de cap și este transportata la spital și este trecut în chitanță de la politie art. 196, după care de spitalizare se scoate caz penal.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa reformulati, nu se intelege nimic.
În urma unui accident rutier, sa soldat cu o victima care a cerut spitalizare din cauza unei dureri de cap. Victima este sub observație pentru 48 ore. Întrebările ar fi, dacă victima după ce depune declarație la politie și nu are pretenții se clasează dosarul? Dacă are pretenții se ajunge la proces penal conform art. 196?( Victima este pasager din dreapta.)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu depune plangere prealabila, se dispune clasarea.
Daca depune plangere si nu are peste 90 de zile de ingrijiri medicale trecute in CML sau o alta consecinta prevazuta la art. 194 alin. 1 c.p., se dispune clasarea.
Mulțumesc frumos

Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura ranit in accident de circulatie zackyty11 zackyty11 Sora mea a fost accidentata pe trecerea de pietoni. Care este procedura legala impotriva soferului care nu a dat prioritate, vina recunoscuta de el, si ce ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu victimă, pe trecerea de pietoni. cum se poate afla starea dosarului, unde se află acesta, și ce ar trebui să facă victima să se asigure că își recuperează cheltuielile? danidcn danidcn O cunoștință a fost victima unui accident auto pe trecerea de pietoni. La fața locului a venit un echipaj de politie, iar victima a fost transportată cu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier raduq raduq Buna seara. Am si eu o problema daca se poate. In data de 17.03.2015 am avut in accident rutier vinovat fiind eu pentru neacordare de prioritate. Soferul ... (vezi toată discuția)