avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Activitate cer_senin

Activitate cer_senin

nu...nu scrie...
prin concurs poti sari...peste rand...:))
si, ar fi trebuit sa treci pe post de inspector...conform studiilor...
Răspuns la discuția angajare in timpul somajului

angajat pentru perioada determinata de o luna in timpul perioadei de somaj. Pot beneficia din nou de intreaga perioada de ajutor de somaj daca am lucrat 12 luni in ultimele 24 de luni ?

nu...
Răspuns la discuția adulterul
va intreb: poate cere daune morale cel inselat in casnicie?
multumesc!
Răspuns la discuția Procedura de partaj
am o intrebare: exista o garsoniera si o masina de impartit intre soti, el ia masina si ea garsoniera...asa...la buna intelegere...el pleaca ....divortul este introdus....urmand sa se prezinte luna asta...va intreb, el poate sa stea in garsoniera pana se termina cu partajul chiar daca ea nu are drept de a folosi masina (pt ca el nu vrea)...totul este luat pe numele sotiei...dar in timpul casatoriei, pe credite care mai dureaza...vreo 15 ani....hhhmmmm...incurcata situatie...
multumesc!
ups...cu asa ceva ma confrunt si eu...impartirea bunurilor...o masina si apartamentul...care niciunul nu este inca platit...toate luate cu credit....
in acest caz...cum se face partajul?...50% din ce?....din ceea ce s-a platit sau din valoarea apartamentului...mentionez ca toate sunt luate cu credit...pe numele meu....
si, bunurile care au fost primite cu titlul de...,,cadou"...se mai impart intre cei doi soti?.....
si...veniturile mele...respectiv contributia mea in bani precum si munca nesfarsita pe care am efectuata dealungul celor 5 ani...cum o pot dovedi?...
multumesc de raspuns si atentie!