avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Activitate andrey2501

Activitate andrey2501

Cum se acorda sporul de stabilitate in invatamant- personalului didactic auxiliar?
Răspuns la discuția Restructurare
Buna ziua,
Revin cu noi informatii privind situatia mea.Am mers in audienta la Inspectorul General Scolar, i-am explicat situatia si mi-a spus ca s-a produs un abuz.In urma controlului facut la unitatea de invatamant, s-a constatat ca , de fapt totul este facut legal si nu au ce sa le faca.Intalnindu-ma intamplator cu directoarea , aceasta mi-a spus ca la prima sedinta a Consiliului de Administratie a avut loc o balbaiala si de aceea au gresit cu ce post se restructureaza.Postul meu va fi restructurat cu data intoarcerii mele din concediu medical.
namiru a scris:

andrey2501 a scris:

Multumesc pentru raspunsuri.
In adresa primita de la Inspectoratul scolar se cerea doar restructurarea unui nr de 1,5 norme de la didactic auxiliar si 1/2 norma de la personalul nedidactic.Atat.

Vi s-a dat o decizie, sau in ce baza v-au numit bibliotecar?
V-au spus verbal sa mergeti la biblioteca si dvs. v-ati dus, asta am intrebat.
Posturile se ocupa prin concurs nu redistribuire, oricand va pot scoate afara.

Buna ziua,
Revin cu noutati in ceea ce priveste situatia prezentata de mine.Am mers la Inspectoratul scolar la contabilul sef si i-am prezentat situatia, acesta a sunat la scoala , a aflat si de acolo ca e adevarat ce spun, iar in concluzie a spus ca sunt la mana consiliului de administratie.As vrea sa va spun ca eu sunt in concediu medical( si nu are legatura cu situatia in care sunt, fiind intr-adevar bolnava) si totusi consiliul de administratie a facut o alta adresa la inspectorat prin care de data aceasta a restructurat postul de contabil cu adevarat.Este corect ca in urma descoperirii facute, respectiv ca nu postul meu era restructurat, cei din consiliu sa trimita alta adresa inspectoratului?
Nu este prea batator la ochi ca este vorba de o razbunare?
Fiind in concediu medical au voie sa-mi restructureze postul?
Va rog sa-mi dati un raspuns pentru a putea merge mai departe, sa stiu ce sa fac.
Va multumesc
Nu mi s-a dat nici o decizie si nici nu am semnat nimic.Mi s-a comunicat decizia si ar trebui sa merg la biblioteca incepand cu data de 1 octombrie pentru ca bibliotecara actuala iese la pensie la acea data.M-au trecut pe postul de bibliotecara prin transfer.
Multumesc pentru raspunsuri.
In adresa primita de la Inspectoratul scolar se cerea doar restructurarea unui nr de 1,5 norme de la didactic auxiliar si 1/2 norma de la personalul nedidactic.Atat.
Discuție Restructurare
Buna ziua,
Pentru moment lucrez intr-un centru financiar pe post de contabil.In cadrul aceluiasi centru mai lucreaza un casier si un contabil sef. Ca urmare a restructurarilor din sistemul de invatamant ( noi suntem intr-o unitate scolara) Inspectoratul scolar a cerut restructurareade posturi de la personalul didactic auxiliar si cel nedidactic.In aceasta adresa primita de la Inspectoratul scolar nu erau specificate posturile ce trebuia restructurate.
Intr-o prima faza ,in urma sedintei consiliului de administratie mi-a fost adus la cunostinta ca postul meu, cel de contabil a fost restructurat si ca voi ocupa postul de bibliotecar. Apoi, am aflat ca de fapt fusese restructurat postul de casier si in urma mutarii mele la biblioteca fostul casier imi va lua locul ca si contabil. Mentionez ca am aflat intamplator si ca nu mi-a fost adus la cunostinta faptul ca postul desfiintat nu era al meu.
Intrebarea mea este daca este legal si daca este posibil ca un contabil sa fie mutat la biblioteca , respectic la o treapta mai jos si cu un salariu mai mic.Si cum este posibil ca un casier sa treaca pe post de contabil?
Poate ca as fi inteles sa plec la biblioteca , daca se desfiinta postul meu; dar sa fiu eu data la o parte ca sa-mi ia locul altul si fara sa fiu anuntata, nu stiu daca e corect.Aceasta mutare vor sa o faca de la 1 octombrie.Va multumesc si va rog sa ma ajutati pentru ca timpul trece si e in defavoarea mea.
Va multumesc pentru raspunsuri, dar as dori sa stiu daca dupa terminarea masterului in audit financiar contabil pot fi incadrata pe un post de administrator financiar(contabil) cu studii superioare?
Mentionez ca acum ocup functia de adm fin cu studii medii.
Se mai ia in calcul masterul?
Multumesc
Răspuns la discuția studii superioare
As mai avea o intrebare: pentru moment ocup un post de administrator financiar(contabil) cu studii medii; in urma finalizarii programului de master audit financiar contabil pot ocupa un post de administrator financiar platit cu studii superioare?
sau pot ocupa un post de contabil sef?
Va multumesc
Buna ziua
Am terminat facultatea de drept si un masterat in audit financiar contabil.Intrebarea mea este daca ocupand o functie de bibliotecar sunt platita cu studii superioare?
Va multumesc