avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii superioare

Buna ziua
Am terminat facultatea de drept si un masterat in audit financiar contabil.Intrebarea mea este daca ocupand o functie de bibliotecar sunt platita cu studii superioare?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:30, 4 Septembrie 2009
Functia de bibliotecar poate fi cu studii superioare sau cu studii medii ... Depinde ce scrie in fisa postului dvs.
Atentie insa ca prevederile CCMN cu privire la coeficientii de salarizare nu sunt aplicabile sistemului de salarizare in sectorul bugetar. Acesta este reglementat (in parte) de OG nr.10/2008 pentru personalul contractual si de OG nr.6/2007 pentru functionarii publici.
Poate sa va incadreze si cu studii medii, pentru ca facultatea pe care ati terminat-o nu are legatura cu postul pe care vreti sa-l ocupati.
As mai avea o intrebare: pentru moment ocup un post de administrator financiar(contabil) cu studii medii; in urma finalizarii programului de master audit financiar contabil pot ocupa un post de administrator financiar platit cu studii superioare?
sau pot ocupa un post de contabil sef?
Va multumesc
Pentru contabil sef trebuie sa aveti studii superioare economice, potrivit Legii nr.82/1992 republicata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar studii superioare rodaf rodaf Buna ziua, am nevoie de o lamurire cu privire la salarizarea mea. Am terminat facultatea de contabilitate cu diploma de licenta, fara master, si ocup un post ... (vezi toată discuția)
Studii superioare andrey2501 andrey2501 Va multumesc pentru raspunsuri, dar as dori sa stiu daca dupa terminarea masterului in audit financiar contabil pot fi incadrata pe un post de administrator ... (vezi toată discuția)
Studii superioare pt post cu studii medii luminita_gab luminita_gab in cazul in care, un contabil cu studii medii a absolvit facultatea , acesta trebuie platit ca cel cu studii superioare, chiar daca nu exista post pentru ... (vezi toată discuția)