va multumesc...urmeaza sa ma prezint peste aproximativ 10 zile dupa ce am dat declaratie sa ma puna de fata cu persoana care a facut plingere...e corect daca eu nici nu o cunosc?
buna seara am contract cu firma rcs &rds am primit o citatie acum 2 zile de la politie fiind invinuita de lucrare penala ?? ma duc intrun suflet acolo sin in final dupa ce sunt luata la intrebari cine imi foloseste calculatorul eu explic ca nimeni doar eu si din cind in cind nepoata mea care este mare are 21 ani sunt intrebata starea civila cu ccine am relatii etc mi se explica in final ca cineva a facut plingere la politie o doamna ca cineva ii pune poze pe net mi se arata pozele ..nu o cunosc nu am vazut-o in viata mea ..mi se spune de dl comisar ca rds a trimis la politie ca ipul care apare pe siteul unde sunt postate pozele a fost si al meu mentionez ca este ip dinamic adica am alt ip la fiecare conectare dau declaratie urmind sa vin din nou sa ma puna in fata cu doamna resoectiva eu ma duc apoi la rds explic ce am patit si mi se spune ca ipul respectiv a fost la 18 persoane in 2 zile cind sau postat pozele si ca ei audat cu aproximatie timpul in care ipul a fost al meu si sa nu imi fac griji ca nu pot fi invinuita de nimic... ce ma sfatuiti? va multumesc mentionez ca sunt nevinovata si nu am facut nimic
buna ziua am si eu o intrebare pt eliberarea unui certificat fiscal este obligatoriu ca administratia financiara saceara copie dupa actul casei daca unul din numele parintilor este gressit? pt rectificare de nume era vorba de o litera a oprit actul casei -copie si a cerut o semnatura multumesc pt raspuns
va multumesc sediul social s-a schimbat eu am informatiile acestea de la registrul comertului deoarece au fost niste discutii cu asociata si ea nu m-a informat apartamentul nu a facut parte din fondul societatii multumesc inca o data
multumesc foarte mult.. cesiunea s-a facut dar eu am cesiunea semnata numai de mine si asociata nu am hotarirea judecatoreasca..am intrerupt relatiile cu asociata fosta..care a vindut firma.. contract de comodat nu a existat niciodata in schimb am informatiile de la registrul comertului cu noii asociati cu sediul/.. pt ca am fost eu si m-am interesat ea nu a mai dorit sa imi dea detalii