avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... eliberare certificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

eliberare certificat fiscal

buna ziua am si eu o intrebare pt eliberarea unui certificat fiscal este obligatoriu ca administratia financiara saceara copie dupa actul casei daca unul din numele parintilor este gressit? pt rectificare de nume era vorba de o litera a oprit actul casei -copie si a cerut o semnatura multumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: roxana10 , utilizator 16:08, 17 Septembrie 2009
Da, este normal. Au oprit acea copie pentru a justifica diferenta dintre inregistrarea corecta de pe certificatul fiscal si eroarea din actul notarial!B-)
multumesc frumos dar nu detin copia dupa rectificarea de nume nu a vrut sa imi dea este corect?
Cei de la directia impozite si taxe locale nu au rectificat actul in sine...l-au pastrat ca si proba. Certificatul fiscal este actul pe care ei l-au emis si in acel certificat figureaza adresa corecta cu numele proprietarilor corect! Nu aveti o copie dupa certificat?
:)
am sa fac o copie multumesc f mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala de nume al mamei in certificatul de casatorie luizaioana_luizaioana luizaioana_luizaioana Buna ziua. Sunt casatorita cu un cetatean italian. Dupa cum este obiceiul in Italia parintii sotului, socrii mei si-au pastrat si dupa casatorie fiecare ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu o greseala in numele cumparatorului mariana26 mariana26 Buna seara Va rog sa i.mi raspundeti si mie la aceasta intrebare. In 2004 am vindut apartamentul nepoatei mele si dupa atita timp ne.am dat seama ca numele ... (vezi toată discuția)
Nume de familie scris gresit ioanaDD ioanaDD buna ziua.Numele de familia al tatalui meu este cu A,iar al meu este cu I,au gresit o litera.In caz de o mostenire sau acte,ceva, poate fi vreo problema? (vezi toată discuția)