avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate goplanet

Activitate goplanet

Judecarea im lipsa am cerut conform art. 411 alin 1 pct 2. Din Codul de procedura civila. Este greșit? Cum pot repara și cere judecarea în lipsă?
La energia electrica nu am nici o reducere, dar în factura de gaze am reducere 10% din valoarea facturii și 10 ron. Am depus, pentru ca mi s-a cerut și factura de curent totuși, cred ca trebuia sa am reducere și acolo de vreo 10 ron lunar, nu?
Am depus dosarul la direcția de asistenta sociala din oraș pentru ajutor încălzire locuință , mi s-a dat numar si mi s a spus ca o sa primesc noiembrie-martie. Mi- a venit factura la energie electrica pe luna noiembrie fără nici o reducere. Cum se întra în posesia banilor?
Și în constituția valabila im momentul de fata este prevazuta aceasta posibilitate?
Nationalizarea prin decretul-kegec52 don 1950 s- a făcut cu respectarea constituției din acea vreme
Acum doar dacă se schimba constituția se mai pot tăia pensiile, nu?

Dar and s-a făcut naționalizarea din 1948 nu exista constituție?
Tăierea pensiilor cu 15%de ex este constituțional?
În ce condiții se poate schimba constituția României.
Doamna ministru cred ca se pregătește de plecare, guvernul se va schimba în curând cred, asa ca, nimeni nu este tras la răspundere pentru eșecul implementării legii 360.
Am făcut petitii și la casa judeteana, iar ministerul mi-a redirecționat, ieri, petiția către casa de pensii.Intrebarea mea din petitia adresata ministerului era dacă funcționează softul, pentru ca, în opinia mea, exista doar aceasta variant și cea ca volumul de lucru ii depășește și vroiam sa aflu adevărul.