".........serioasă, iar desfiinţarea locului de muncă al acesteia este efectivă.
Deşi în decizia atacată se menţionează în mod eronat faptul că, contractul de muncă al contestatoarei încetează de drept ca urmare a desfiinţării postului, tribunalul constată că decizia este în fapt o decizie de concediere."
Din hotararea instantei rezulta ca postul poate fi scos din nou la concurs?
Nu inteleg ce relevanta are fraza cu greșeala materiala.
Litigiu de munca. 8n încheierea de ședință în care s-a luat hotărârea din 05.03.2025 scrie ca apelul se depune la același tribunal la care s-a judecat în termen de 10 zile. Trebuie sa ma incadrez in cele 10 zile specificate?
Am o colega care a primit on mai puțin de 1 luna, asta înseamnă că partea care a pierdut a făcut presiuni ca să poată face apelul mai repede cred.
Și după apel tot asa repede primit hotararea și a trebuit sa fie pusa în
Apel un 10 zile de la comunicare, înseamnă de la data primirii prin posta a hotărârii? Am făcut dosar electronic și nu apare hotararea, doar soluția data în ședința din data 05 martie.
Da, am găsit. Nu ma gândeam ca sunteți asa rapid și vroiam sa șterg a doua mea untrebare, căci im 30 minute puteam sa o modific. Mulțumesc.
În aprilie deci poate sa fie 30 aprilie.....și nu scrie modalitatea în care va acorda ministerul muncii suma de 400 ron (card alimentat cu bani, mandat poștal, etc, .....scrie doar ca CNPP trebuie sa trimită ministerului muncii tabel cu pensionarii care se încadrează 8n 2547 ron și pot beneficia de prevederile ordonanței. Pana oe 15 03 se mai pot aduce modificări și se va aplica din data în care va fi publicata în M.O.