avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicarea hotararii judecătorești se face în 30 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicarea hotararii judecătorești se face în 30 zile calendaristice ...

Comunicarea hotararii judecătorești se face on 30 zile calendaristice sau lucratoare?
Am dosar elecronic-se mai transmite și pri posta?
Teoretic se comunica in 30 de zile în realitate 3,4 luni ar fi termene decente dar poate dura și mult mai mult 7,8 luni chiar un an.In ultimii ani din sute de dosare avte nu știu dacă în 2 -3 cazuri a durat puțin mai mult de o luna ,în rest o medie 5 6 luni..Din punctul.meu de vedere daca o primiți in 3,4 luni vs puteți considera norocos iar ca să o o primiți într o luna probabil sunt șanse sub 7-8%%.Termenul.respectiv este doar o recomandare ...
Am o colega care a primit on mai puțin de 1 luna, asta înseamnă că partea care a pierdut a făcut presiuni ca să poată face apelul mai repede cred.
Și după apel tot asa repede primit hotararea și a trebuit sa fie pusa în
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Martie 2025
goplanet, utilizator
Depinde de la caz la caz,în funcție de instanta (volum de munca),judecător etc.Va dați seama că noi avem sute de procese,vorbim culți avocati avem grupuri profesionale pe care discutam și știm exact cât durează și ce probleme sunt.Daca dvs sau colega o sa fiți cazul fericit care o sa primiți o comunicare mai repede este irelevant pt ansamblul fenomenului..Contează și obiectul procesului(dvs nu ați precizat pt ce va judecati), teoretic o acțiune în evacuare
,o ordonanță p,un ordin de protectie ar trebui sa se judece cu celeritate și implicit motivarea hotărârii sa dureze mai puțin.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Martie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen pt.comunicare a hotaririlor tribunalaluipe 6 iunie 2 n024 am castagat un proces pt recalcularea ... emese62 emese62 Buna ziua! Pe 6 iunie 2 n024 am castagat un proces pt recalcularea pensiei.Cu tate ca au trecut 3 luni inca nu am primitici hotararea, nici n-am fost ... (vezi toată discuția)
Intr-o actiune de divort, sotul reclamant solicita ca decizia ... catinf catinf Intr-o actiune de divort, sotul reclamant solicita ca decizia sa nu fie motivata. Sotul parat, in intampinare, solicita contrariul. Judecatorul nu se pronunta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fãrã taxã - am câºtigat la curtea de apel, cum pot intra mai repede în posesia hotãrârii? vinovatulfaravina vinovatulfaravina Buna ziua, Astazi am aflat ca am castigat procesul cu serviciul de imnatriculari la Curtea de Apel, mare bucurie dupa doi ani ! Puteti sa-mi spuneti in cat ... (vezi toată discuția)