avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi

Miercuri, 26 martie, are loc evenimentul: Taxarea muncii în 2025: Modificări, provocări și soluții. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... \".........serioasă, iar desfiinţarea locului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

".........serioasă, iar desfiinţarea locului de muncă al acesteia ...

".........serioasă, iar desfiinţarea locului de muncă al acesteia este efectivă.
Deşi în decizia atacată se menţionează în mod eronat faptul că, contractul de muncă al contestatoarei încetează de drept ca urmare a desfiinţării postului, tribunalul constată că decizia este în fapt o decizie de concediere."

Din hotararea instantei rezulta ca postul poate fi scos din nou la concurs?
Nu inteleg ce relevanta are fraza cu greșeala materiala.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 23 Martie 2025
Nu reiese ca postul poate fi scos la concurs...
Deci contractul de muncă nu incetează de drept ca urmare desființării postului ci este o decizie de concediere. Adică cum ?
Si daca este o concediere are acelasi efect incetarea raportului de munca .. instanta nu a decis organizarea unui concurs din ce ati postat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post steff5891 steff5891 Ma puteti indruma intr-o problema. Postul meu a fost desfiintat si in organigrama a fost introdus un post similar, numai ca noul post are si atributii noi. ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva elenusav elenusav Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Ma simt nedreptatita si doresc sa aflu o opinie profesionista si obiectiva. Am contract pe perioada ... (vezi toată discuția)
Concediere art .65 ContSters296438 ContSters296438 care este termenul de contestatare ce trebuie trecut pe decizia de concediere, 30 sau 45 zile? care este data la care postul se considera desfiintat: data la ... (vezi toată discuția)