avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate vany

Activitate vany

Răspuns la discuția CLAUZA CONFIDENTIALA
Cele 15 zile inainte de semnarea actului aditional, nu sunt valabile pentru clauzele esentiale respectiv art 17 alin 2?
Răspuns la discuția CLAUZA CONFIDENTIALA
Dar salariatul nu ar fi trebui sa stie de la inceput? Daca acum, in preaviz semneaza ca nu are voie absolut nimic sa divulge, nu poate fi tras la raspundere pentru ceea ce a facut inainte? Mai ales ca ceilalti salariati nu au aceasta clauza!
Răspuns la discuția CLAUZA CONFIDENTIALA
In cadrul art 17 din codul muncii sunt utilizate doua notiuni: "persoana selectata in vederea angajarii" si "salariat". Art 17 alin 5 prevede:cu privire la informatiile furnizate salariatului, prealabil incheierii cim, intre parti poate interveni un contract de confidentialitate. Ce inseamna? Clauza de confidentialitate se semneaza deodata cu cim sau si uterior, chiar si in preaviz?
Răspuns la discuția CLAUZA CONFIDENTIALA
Conform art 17 alin 5 din codul muncii?
Angajatorul are obligatia de a anunta salariatul cu 15 zile inainte de semnarea actului aditional in vederea modificarii contractului individual de munca prin adaugarea clauzei de confidentialitate?
Clauza de confidentialitate poate fi adaugata CIM in perioada de preaviz? Sau doar la incheierea contractului individual de munca? Nu trebuie specificat exact ce anume doreste angajatorul sa fie pastrat secret sau poate absolut tot?
Va multumesc tuturor pentru sfaturi.
As dori sa stiu daca se poate face o plangere penala pentru insulta sau agresiune fizica daca nu a fost nimeni de fata. Colegii stiu ca un salariat si-a pierdut controlul pentru ca avea tonul foarte ridicat, iar peretii sunt subtiri.
asa este, exista un sef caruia i se poate prezenta problema, dar acesta spune ca nu are ce sa faca
Ce trebuie sa faca un salariat, din punct de vedere legal, cand in timpul serviciului si in timpul exercitarii atributiilor sale este agresat verbal de catre un alt salariat si vede ca acesta de abia se abtine sa nu-l agreseze si fizic?