Buna ziua,
Am o firma fara activitate iar de aproximaiv un an jumate locuiec in Anglia,pe firma respectiva am(de fapt aveam) trecute trei abonamente la orange,al meu si ale parintilor.
Promema mea a aparut atunci cand tatal meu a fost un magazin orange sa intrebe ce telefon poate sa achizitioneze la fidelizare,dar angajatul de acolo in loc sa ii faca o oferta pt o prelungire,a ales sa profite de un om la 55 de ani si facut un nou contract,in numele meu,asta in conditiile in care se putea face prelungire pt doua din cele trei numere...#-o#-o#-o
Am facut reclamatie la orange telefonic si in scris,dar cei de la relatii cu clientii se incapataneaza sa nu imi ofere niciun raspuns.
Contractul este semnat abuziv fara niciun semn de intrebare si nu pot sa concep cum poate o companie de calibrul asta sa tolereze o astfel de situatie.
Sincer as dori doar stergerea acelei bile negre de la biroul de credit,imprumutul a fost micut,iar acea restanta a aparut dintr-o lipsa de comunicare din partea bancii(este vorba de prima rata,care trebuia achitata la doar cateva zile dupa ce am ridicat suma imprumutata de banca).Va multumesc.
Am fost raportat la Biroul de credite cu o suma dubla fata de restanta care o aveam fata de banca,nu am primit o copie a contractului in momentul semnarii lui,nu am primit vreo instintare inainte sau dupa ce am fost raportat.
Am vreo sansa in instanta daca banca a respins cererea de intelegere amiabila initiata de mine?
Societatea la care lucrez isi desfasoara activitatea in comert,pentru o serie de bonusuri care se pot acorda trebuiesc atinsi anumti indicatori( de ex : un cos de cumparaturi mediu de 50 de euro sa 2 bucati vandute per client ),dar de la inceputul lunii Iulie au introdus niste fise de responsabilizare a personalului in care fiecare primeste unul sau mai multi indicatori ca obiectiv personal,iar neindeplinirea acestui obiectiv personal se sanctioneaza cu avertisment scris!
Este legala aceasta masura?