avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract semnat abuziv in lipsa mea cu Orange Romania
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract semnat abuziv in lipsa mea cu Orange Romania

Buna ziua,
Am o firma fara activitate iar de aproximaiv un an jumate locuiec in Anglia,pe firma respectiva am(de fapt aveam) trecute trei abonamente la orange,al meu si ale parintilor.
Promema mea a aparut atunci cand tatal meu a fost un magazin orange sa intrebe ce telefon poate sa achizitioneze la fidelizare,dar angajatul de acolo in loc sa ii faca o oferta pt o prelungire,a ales sa profite de un om la 55 de ani si facut un nou contract,in numele meu,asta in conditiile in care se putea face prelungire pt doua din cele trei numere...#-o#-o#-o
Am facut reclamatie la orange telefonic si in scris,dar cei de la relatii cu clientii se incapataneaza sa nu imi ofere niciun raspuns.
Contractul este semnat abuziv fara niciun semn de intrebare si nu pot sa concep cum poate o companie de calibrul asta sa tolereze o astfel de situatie.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mfa_ro , utilizator 14:04, 15 Octombrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange ckmaster ckmaster Buna ziua. Am un abonament de voce la Orange a carui perioada contractuala a expirat acum vreo 2 luni. Aproape de data de expirare am fost contactat si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Teapa firma telefonie mobila silvia_floirn2009 silvia_floirn2009 Problema mea este in felul urmator : am un abonament la orange care include 100 min internationale pe mobil, pe care eu le foloseam ca sa-l sunt pe sotul meu ... (vezi toată discuția)