multumesc TUTUROR, pentru amabilitate.... sincer,stiu ce ma asteapta: daca i primesc, vor face la fel...daca nu i primesc vor merge probabil in instanta.....
am desfasurat o procedura pentru inchiriere spatii in vederea amplasarii de automate pentru cafea, dupa o procedura si ordine interne ale MAI.Ofertantul castigator ne a anuntat ca nu se prezinta la semnarea contractului, am notificat castigatorul cu statut de rezerva sa vina intr un anume termen sa semneze contractul, dar nici acesta nu s a prezentat.
Conform HG 834/2009, ART 60 , pentru art 97 ce modifica HG 927/2006, pot sa emit un document constatator si sa nu i mai primesc la urmatoarea licitatie.
DAR, si aici intervine acest DAR.....eu am desfasurat licitatia publica cu strigare dupa o HG si Instructiuni ale MAI.....nu dupa OUG34 SI HG925!
deci...RUGAMINTE.....stie cineva un articol care mi da dreptul sa nu i primesc la urmatoarea licitatie? ca pe ofertanti neseriosi? MULTUMESC
buna ziua!
am doi vecini la parterul blocului, care au ingradit cu gard accesul dintr o parte, si-au facut mini gradini si si au pus si un chiosc, astfel ca accesul celorlalti locatari de la scara respectiva, trebuiie sa se faca prin spatele blocului! sunt din aceia recalcitranti,care nu inteleg de vorba buna....as vrea sa stiu unde pot depunde plangere? daca vrei sa ti aduci o mobila,nu ai cum,ce sa mai vorbesc de accesul pompierilor sau salvarii?va rog s ama ajutati cu un raspuns
multumesc pentru raspuns.....si inca,profitand de amabilitatea dvs, eu nu am gasit absolut nici un act pe numele matusii,desi tot ce tine de taxe ,impozite,utilitati, sunt pe numele dumneeai,eu le am platit la zi! iar la notariat nu apare ca s ar fi dezbatut succesiunea dupa sotul dansei....deci, merg si solicit certificat de mostenitor, dar poate am surpriza ca primaria DESI APARE PE ROL MATUSA ACOLO, sa nu mi elibereze nimic, existand la dosar doar un titlu de proprietate pe numele sotului dansei,deci....? multumesc anticipat
am si eu o intrebare.... sora bunicii mele a decedat in decembrie si nu are copii.. mai suntem din partea lor, in familie, eu si o matusa care are doi copii majori, ele mai avand un frate, si el decedat.... Bun, in casa ramasa, nu s a gasit nici un act de proprietate al casei. Am mers la primarie si acolo nu este decit un titlu pe pamintul de la camp in care este trecuta si casa. Dar titlul este pe numele sotului sorei bunicii! Problema e ca toate contractele :CEZ,apa,financiar apar pe numele sorei bunicii....eu am dat o declaratie de acceptare a succesiunii, si as vrea sa stiu si eu urmatoarele: cum facem cu actele?unde le gasim?la notariat in arhive nu sunt, la primarie,nu sunt, la arhive nu am gasit nimic...ce putem face? si ce drept am eu la succesiune?multumesc
MULTUMESC atit dvs. cit si tuturor celor care mi au raspuns...asa am si motivat in raportul sedintei de deschidere ieri si asa le am trimis comunicarile.... sper sa fie bine...mai ales ca : una din firme nici nu a fost admisibila, lipsindu i documentul de certificare ISO, si avand si un pret la sfert din valoarea pe care eu o stabilisem ptr contract. astia ori sunt disperati,sau ce? sa dai in propunerea financiara 20 de procente din valoarea contractului? as fi fost curios cum mi ar fi justificat acel pret.
multumesc inca o data
am o procedura cerere de oferte offline pentru "servicii asigurare parc autovehicule cod CPV 66514110-0", criteriu "pretul cel mai scazut". In caietul de sarcini am o cerinta obligatorie "FULL CASCO in sarcina asiguratorului ptr masinile (10 MASINI) de la punctele...x,y,z...", avind cam 100 de masini in parc. Constat ca in oferta financiara si tehnica unii ofertanti mi au depus oferte care suna asa:" ptr autovehiculele mentionate va oferim asigurare CASCO forfetar in limita sumei de...x lei". acele oferte vor fi considerate neconforme?eu consider ca nu mi au respectat cerinta obligatorie. Trebuie sa iau decizia buna, pentru ca o eventuala contestatie ma blocheaza cu masinile in ianuarie.
MULTUMESC