avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ingradire acces bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ingradire acces bloc

buna ziua!
am doi vecini la parterul blocului, care au ingradit cu gard accesul dintr o parte, si-au facut mini gradini si si au pus si un chiosc, astfel ca accesul celorlalti locatari de la scara respectiva, trebuiie sa se faca prin spatele blocului! sunt din aceia recalcitranti,care nu inteleg de vorba buna....as vrea sa stiu unde pot depunde plangere? daca vrei sa ti aduci o mobila,nu ai cum,ce sa mai vorbesc de accesul pompierilor sau salvarii?va rog s ama ajutati cu un raspuns
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:02, 5 Iulie 2010
Reclamatie la primarie (acela este spatiu in proprietatea primariei), la ISU, la pompieri etc.
Incercati peste tot. Pana la urma, dupa cateva amenzi...poate vor intelege si de vorba buna.
multumesc...la Primarie...unde?la ce serviciu?
Mai bine orientat ati fi la ADP-ul de care apartineti. Aici e mai simplu. Ajungeti acolo si intrebati la care usa sa bateti..... :)
Cautati pe internet adresele acestor institutii si trimiteti prin email o sesizare. Adresati-o in acelasi timp mai multor institutii sau reprezentanti ai acestora: primar, prefect, presedine, ISU, pompieri,... Cand vor vedea ca ati adresat-o si altor autoritati, cei care trebuie sa intervina, vor interveni mai repede. Aceasta si pentru faptul ca, de exemplu, primaria va redirectiona adresa dv catre cei ce trebuie sa se implice cu specificatia "verificati si luati masuri".
Ultima modificare: Luni, 5 Iulie 2010
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare privata a blocului folosita de straini ice_bella20 ice_bella20 Am urmatoarele 2 situatii pentru care va rog sa-mi oferiti sfaturi: 1. Cui ne putem adresa si care-i procedura pentru ridicarea unei masini abandonate in ... (vezi toată discuția)
Am o hotarare judecatoreasc in favoarea mea obtinuta in urma ... ADOCATA ADOCATA Am o Hotarare Judecatoreasc in favoarea mea obtinuta in urma unui proces cu Primaria in vedere obtineri unui drum de acces de pe proprietatea mea catre drumul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt proprietar intr-un imobil cu mai multe apartamente, ... Rozelia Rozelia Buna ziua, sunt proprietar intr-un imobil cu mai multe apartamente, nu detin boxa deoarece la momentul in care m-am mutat in apartament nu aveam nevoie, intre ... (vezi toată discuția)