Multumesc de raspunsuri. Am fost ieri la Finante si mi-a trebuit numai cererea si timbre. :thumbup:
Le-am depus si astazi merg sa-l ridic. :dance:
o zi buna!
Buna ziua,
este necesara depunerea si ultimei balante (adica pe luna decembrie anul trecut ?) pentru ridicarea unui CAF. ? Sau se poate elibera si fara numai pe baza cererii si imputernicirii?
multumesc
Da este Asociatie. Stiu ca trebuie o justificare. O sa vindem martisorele in scoli generale, la elevi....si trebuie sa le dam chitanta la fiecare...pt 2-3 lei? Sau ar fi in regula daca o sa facem o chitanta pe suma totala incasata ?
Alte formalitati de organizare a targului nu sunt?
Buna ziua, as avea niste intrebari cu privire la organizare unui Targ de martisor..... Voluntarii nostri au realizat martisore si felicitari pe care in cadrul targului o sa le vindem.
O prima intrebare : pe banii incasati trebuie sa taiem chitanta.......sau in ce mod se justifica banii incasati.
De ce alte formalitati mai este nevoie pentru a fi legal?
Buna ziua, as avea niste intrebari cu privire la organizare unui Targ de martisor..... Voluntarii nostri au realizat martisore si felicitari pe care in cadrul targului o sa le vindem.
O prima intrebare : pe banii incasati trebuie sa taiem chitanta.......sau in ce mod se justifica banii incasati.
De ce alte formalitati mai este nevoie pentru a fi legal?
Buna ziua,
cand un Ong incheie un Contract de prestari servicii cu o persoana fizica, ce obligatii are Ong-ul? Trebuie intregistart undeva contractul? #-o
Care este valoarea impozitului platit in urma incheierii unui astfel de contact?
Multumesc!
Buna ziua,
pentru un contract de pretari servici se plateste impozit (16%) ca la un C.i.m? Trebuie inregistrat,declarat, undeva c.p.s.? #-o
Dar in ceea ce priveste Contractele de sponsorizare?
Buna ziua,
si daca isi desfasoara ativitatea cu contract de [restari servicii trebuie platite aceste taxe? De catre noi sau de catre prestator?
Contabilul nu mi-a spus nimic.
Multumesc!
Buna ziua,
as avea o intrebare privind depunerea la Finanate a formularului 230:
- trebuie neaparat sa fie insotit de fisa fiscala a contribualbilului?
- depinde de politica instiutiei?