avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... certificat de atestare fiscala - urgent
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

certificat de atestare fiscala - urgent

Buna ziua,
este necesara depunerea si ultimei balante (adica pe luna decembrie anul trecut ?) pentru ridicarea unui CAF. ? Sau se poate elibera si fara numai pe baza cererii si imputernicirii?
multumesc
Cel mai recent răspuns: la_raisa , utilizator 08:46, 11 Martie 2011
Nu,nu este necesara balanta.Poate depinde de localitate,am solicitat un certificat de curand si am avut nevoie de cerere si timbru.
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2011
office.carmen, utilizator
Pana pe data de 25.03.2011 este necesare balanata de verificare pe luna ianuarie 2011, cerere si timbru fiscal.
Multumesc de raspunsuri. Am fost ieri la Finante si mi-a trebuit numai cererea si timbre. :thumbup:
Le-am depus si astazi merg sa-l ridic. :dance:
o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de atestare fiscala tomaioan tomaioan Buna ziua.Va rog sa-mi spune-ti ce acte sunt necesare pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscala pentru persoane juridice.Mentionez ca societatea ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Pentru depunerea declaratiei inventar aferenta contributiei pentru concedii si indemnizatii existenta la 31.12 si neplatita pana la 31 ianuarie ... (vezi toată discuția)
Certificat atestare fiscala persoane juridice 2013 claudia_d claudia_d Stie cineva ce taxa trebuie platita pentru eliberarea certificatului de atestare fiscala pt. persoane juridice - la cererea adminstratorului firmei ... (vezi toată discuția)