avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Activitate kisordog13

Activitate kisordog13

Discuție Sponsorizare
Am o microintrepridere, vreu sa sponzorizez niste sportivi. Acesti sportivi pot fi asociatii?Exista plafon maxim de sponzorizare? Pot plati aceata sponzorizare din casa?
Discuție control ITM ???
buna,

in luna Ianuarie firma mea a fost verificata de ce de la ITM, retroactiv de la infiintarea firmei (2006)-contarcte de munca, declaratii, contract colectiv de munca. fisa postului.... Acest lucru fiind mentionat in registrul unic de control si s-a intocmit proces verbal de verificare, iar acum m-au sunat iar ca sa ma przint cu actele.
Au dreptul sa ma verifice inca o data sau numai de la ultima verficare.

mersi
mersi pt. raspuns
si inca o intrebare.. La politia din orasul lui sau din orasul meu?

mersi mult
Buna,

Problema mea este urmatoarea: am cumparat de la cineva( de fapt o firma de dezmebrari) prin internet, o piesa auto, dar nu mi-au trimis ceea ce am cerut. Am vorbit de nenumerate ori cu el prin telefon si imi promite tot, dar nu vrea sa schimbe inapoi si nici sa-me dea banii. Acuma nici la telefon nu-mi raspunde. Nu stiu numele firmei, pt.ca mi-a trimis ca persoana fizica. Unde pot depune plangere impotriva lui??

mersi
daca dupa prevederile in vigoare copii sub 14 ani nu au voie sa foloseasca liftul singuri atunci de ce platesc separat si pt el?
.. si de ce nu platesc lift cei care au caine? de fapt si ei folosesc liftul "pt. caine" ca sa-si plimbe minim 2 ori pe zi, si langa aceasta mai si pisa cainele in lift...
Din pacate nu se rezolva problema de catre asociatia de proprietari. ( sunt ramasi de pe vremea comunismului si numai ei au dreptate)
Degeaba solicit oficial sa puna la dispozotoa mea hotararea ultimei adunari ca gasesc ei o explicatie de ce nu se poate - am incercat deja.... si raspunsulera: de ce vraeu asa ceva?
Dupa cum stiu copii sub 14 ani nu au voie sa foloseasca liftul fara parinti.... insa la noi se plateste la intretinere si pt. bebe din moment ce ajunge acasa din maternitate.
Avem contor apa, gaz. de ce platesc separat pt o persoana? (copil 3 ani)? la asociatie nu mi s-a spus niciodata un raspuns la intrebarea mea.... Se plateste separat liftul pe persoana si pe apartament. #-o