avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... folosirea liftului de catre copiii sub 14 ani
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

folosirea liftului de catre copiii sub 14 ani

Dupa cum stiu copii sub 14 ani nu au voie sa foloseasca liftul fara parinti.... insa la noi se plateste la intretinere si pt. bebe din moment ce ajunge acasa din maternitate.
Avem contor apa, gaz. de ce platesc separat pt o persoana? (copil 3 ani)? la asociatie nu mi s-a spus niciodata un raspuns la intrebarea mea.... Se plateste separat liftul pe persoana si pe apartament. #-o
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:31, 13 Septembrie 2009
Intr-o asociatie de proprietari ,cheltuielile impuse in lista de intretinere lunara se realizeaza in stransa legatura cu prevederile in vigoare,inclusiv cu hotararile dispuse de catre adunarea generala
in conditiile in care aveti suspiciuni referitor la legalitatea sumelor impuse aveti calitatea si puteti apela la prevederile art 12 A d)din HG nr 1588/2007 care prevede"
Proprietarii membrii ai asociatiei ,drepturi Sa primeasca explicatii cu privire la calculul cotei de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari si ,eventual,sa o conteste la presedintele asociatiei de proprietari,in termnen de 10 zile de la afisarea listei de plata.Presedintele asociatiei de proprietari,este obligat sa raspunda la contestatie in termen de 7 zile
"
Problema se poate rezolva de către asociaţia de proprietari.
Solicitati oficial presedintelui sa va puna la dispozitie hotararea ultimei adunari generale,care normal trebuie sa prevada masurile si costurile ,care se regasesc in lista de intretinere prin care vi se impun la plata utilitatile pe care le mentionati
Din pacate nu se rezolva problema de catre asociatia de proprietari. ( sunt ramasi de pe vremea comunismului si numai ei au dreptate)
Degeaba solicit oficial sa puna la dispozotoa mea hotararea ultimei adunari ca gasesc ei o explicatie de ce nu se poate - am incercat deja.... si raspunsulera: de ce vraeu asa ceva?
Vedeti dvs problemele cum le cunoasteti dvs nu corespund cu prevederile in vigoare.
Mentionati ca "
dupa cum stiu copii sub 14 ani nu au voie sa foloseasca liftul fara parinti"
;nu doresc a fi malitios dar,daca apartamentul unde domiciliaza copilul de varsta mentionata de dv este situat la etajul 10 al blocului,apreciati ca acesta incalca legea ?
Daca intampinati refuz din partea presedintelui,refuz care trebuie probat,puteti sesiza serviciul specializat din cadrul primariei ,care in termen de 30 de zile trebuie sa va comunice raspuns .

Alte discuții în legătură

Plata pentru reparatia liftului Spulbar Spulbar Buna ziua, Intai as dori sa multumesc pentru un eventual raspuns la problema mea. Am cumparat un apartament acum 7-8 ani intr-un bloc mai vechi, deci nu ... (vezi toată discuția)
Plata ascensor roxana2702 roxana2702 Buna ziua! Ieri am facut o cerere pt a nu mai plati liftul. Nu il folosim iar in bloc este o \"moda\" mai veche sa nu platesti daca nu il folosesti. Noi suntem ... (vezi toată discuția)
Penalizari la fondul de rulment danny78 danny78 De la inceput tin sa specific faptul ca eu inca nu locuiesc in apartamentul respectiv ( nu este trecuta nici o persoana la intretinere ). Este normal sa mi se ... (vezi toată discuția)