Dupa cum stiu copii sub 14 ani nu au voie sa foloseasca liftul fara parinti.... insa la noi se plateste la intretinere si pt. bebe din moment ce ajunge acasa din maternitate.
Avem contor apa, gaz. de ce platesc separat pt o persoana? (copil 3 ani)? la asociatie nu mi s-a spus niciodata un raspuns la intrebarea mea.... Se plateste separat liftul pe persoana si pe apartament. #-o
daca dupa prevederile in vigoare copii sub 14 ani nu au voie sa foloseasca liftul singuri atunci de ce platesc separat si pt el?
.. si de ce nu platesc lift cei care au caine? de fapt si ei folosesc liftul "pt. caine" ca sa-si plimbe minim 2 ori pe zi, si langa aceasta mai si pisa cainele in lift...
Conform HG 1588/2007 plata ascensorului se face pe cota-parte indiviza (proportional pe suprafata apartamentului) si numai daca locuiti de la etajul 2 in sus. Cei de la parter si et 1 platesc numai in masura in care la ultimul etaj exista uscatorie functionala.
Daca in asociatia Dv s-a hotarat ca plata ascensorului sa se faca pe nr. de persoane, nu vad de ce sunteti mirat? copilul de sub 14 ani este tras pe sfoara pana sus in apartament? Nu merge cu ascensorul? Singur sau dus de mana de parinte, tot cu ascensorul merge.
Chestia cu cainele poate fi rezolvata de fiecare asociatie in parte. Nu exista lege pentru asa ceva.
Plata ascensor
roxana2702
Buna ziua! Ieri am facut o cerere pt a nu mai plati liftul. Nu il folosim iar in bloc este o \"moda\" mai veche sa nu platesti daca nu il folosesti. Noi suntem ... (vezi toată discuția)