avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sponsorizare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sponsorizare

Am o microintrepridere, vreu sa sponzorizez niste sportivi. Acesti sportivi pot fi asociatii?Exista plafon maxim de sponzorizare? Pot plati aceata sponzorizare din casa?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:45, 24 Septembrie 2013
La microintreprindere care are un alt sistem de impozitare, nu se aplica acele facilitati care sunt valabile doar la firmele platitoare de impozit pe profit. Deci cheltuiala cu sponsorizarea nu e deductibila din impozitul pe venit.
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2013
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa sponsorizez un ong administratorfotoexpres administratorfotoexpres Sunt administratorul une societati cu cifra de afaceri de 180000 lei pe anul 2017 si doresc sa sponsorizez un ong. Doresc sa stiu care i valoarea maxima ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli activitati sportive akamai akamai Buna ziua! Am si eu o intrebare: din punct de vedere juridic , sub ce forma poate o microintreprindere , platitoare de impozit pe venit , sa sustina ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere - contract de donatie ella2389 ella2389 Buna ziua. Am realizat un venit de 10 000 lei din care, intentionez sa donez 2000 ron la o persoana fizica ce sufera de o afectiune cardica. Ce presupune ... (vezi toată discuția)