Buna ziua. In vara anului 2013 bunica mea a decedat. Succesiunea s-a facut fara probleme doar ca eu nu pot folosi imobilul deoarece bunica i-a facut unei persoane buletin pe respectiva adresa, iar persoana locuieste acolo si nu vrea sa plece. Adica de 2 ani el imi deterioreaza imobilul si eu pierd pt ca nu pot sa-l inchiriez. Am vorbit cu avocati care mi-au spus ca doar prin ordin de executare pot sa-l scot afara. Mi se pare aberant sa platesc 2600 Ron, sa astept un an ( atat mi-au zis ca dureaza)ca sa pot face ce vreau cu casa mea. Vad ca el ca si "chirias" are o multime de drepturi, dar eu ca MOSTENITOR nu am?? Nu se poate anula in baza certificatului de deces buletinul, contractul de locatiune ( in caz ca are) ?? Precizez ca este un alcoolic care mi-a facut din imobil focar de infectie. Am apelat la cunostintele dvs in speranta gasirii unei portite. Va multumesc
firma la care lucrez in 2008 a achizitionat in leasing o masina in valoare de x lei fara tva, valoare care s-a pus in contul 167.din 2008 pana in 2009 firma a fost microinteprindere, asadar contabila a scazut din 167 rata capital + tva aferent fiecarei facturi lunare.In momentul de fata eu am 167 in rosu si mai am un an de lesing.nu stiu ce sa fac.Ar trebui sa calculez tva-ul din perioada cand a fost micro si sa maresc 167 cu acea suma? va multumesc frumos