blocul in care locuiesc este ceva de genul in care sa ti iubesti vecinii cu RANGA, stingi lumina pe casa scarii...te bagi intr un colt si ii astepti pe fiecare si le dai in gura !!
am 10 apartam in bloc cu 4 nivele si e plin de "tineret" ...problema cu acoperisul e veche de 3-4 ani, peretii sunt praf ..picura din tavan apa ca la robinet si vecina de linga mine sta cu oalele prin casa sa nu i ude parketul...un bloc de nu doresc la nimeni !! baba sta cu fecioru ..mare om la pompieri...nevasta e la banca ..baba pensie...si NU ..ei dau 20 RON...da 20RON sa vina cineva sa faca lipeala mori de ris...
admnistratorul e un mos plin de aere care face ce vrea el..am vb cu el..am discutat cu frumosu...NU O SCOTI LA CAP CU EL
ASTA E ....le as da foc...dar n am chibrit X-(X-(
scuze de exprimari...dar is FULL de spume
marius cioca a scris:
mastersoft a scris:
dupa o perioada lunga de timp a sosit raspunsul celor de la primarie referitor la problema cu acoperisul : momentan nu se poate izola DOAR uscatorul ca nu e OK din punct de vedere al reparatiei ca TREBUIE facut in 2010 TOT acoperisul ca sa fie bine si sa nu mai exista probleme cu apa..... si cu asta mi a inkis gura.
Raspunsul primariei este partial corct. Numai printr- o izolare completa se poate oferi garantie. Depinde si de configuratia terasei( care este legatura intre uscator si restul terasei?). Dar:
1) Lucrarea se poate executa si iarna
2) Se poate executa si pe etape.
Eu propun sa luati legatura dvs. cu o firma care executa izolatii, sa vada situatia, sa va faca o oferta, iar cu aceasta sa mergeti la presedinte si sa discutati calm, linistit, politicos cu el, intoarceti problema pe toate fetele si poate gasiti impreuna o solutie.