mastersoft a scris:
Ma aflu in situatia in care trebuie sa refac hidroizolatia blocului , eu locuind la ultimul etaj si nu ma pot intelege cu vecinii sa platim toti. Problema interesanta este ca apa s a infiltrat si curge bine apa din tavan cand ploua dar nu la mine in casa direct ci in uscator si se prelinge si pe peretele meu si al vecinei.
Este precum in filme uscatorul , tavanul peticit cu ciment, se vad urme clare ca a mai fost reparat si ca problema e grava dar nimeni nu doreste sa faca ceva .Am adus firma sa refac doar uscatorul dar vecinii nici nu vor sa auda ca trebuie refacut tot uscatorul (~40mp) si prefera sa aduca pe cineva sa cirpeasca sus fara garantie fara nimic cica sa ne tina pina la primavara.
Am fost la administrator, am discutat si el a spus ca daca jumatate +1 din locatari nu doresc sa plateasca el nu are ce face. CE ESTE DE FACUT CA VIN PLOILE si nu am cu cine sa ma inteleg .Un link cu o legea imi paote da cineva ?
Buna ziua,
Abordati problema altfel:
Acoperisul cladirii este un element al constructiei ce se constituie intr-o
parte de folosinta comuna fortata si perpetua a imobilului, fiind astfel in raspunderea Asociatiei de Proprietari, organizatie cu Personalitate juridica proprie.
Notificati si Somati deci Asociatia sa rezolve deficientele acoperisului care va produc pagube si daune, comunicandu-le ca in caz contrar va adresati justitiei.
Vedeti si
[ link extern ] /
[ link extern ]
Cu stima
Expert judiciar Eugen MARCOV