avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Activitate kingalavi

Activitate kingalavi

va multimesc mult :)
Buna ziua, sunt angajata la o Primari pe perioada determinata... As vrea sa va intreb: ce se poate intampla dupa ce s-a prelungit contractul si a 3 -a oara? (o sa am intotal 36 de luni).Eu asa am fost informata ca maxim 36 de luni pot fi angaja cu contract pe perioada determinata si dupa nu se mai poate prelungi, practic voi fi data afara???sau totul depinde de d-nul Primar????????
Răspuns la discuția calitatea de coasigurat
Buna seara, as avea si eu o intrebare. Eu sunt in maternitate, sunt asigura, problema ar fi ca sotul meu care nu lucreaza de un an, si nu are platit CAS, s-ar putea ca el sa beneficieze de servicii medicale gratuite?Ar putea fi coasiguratul meu atata timp cat eu sunt in maternitate???sau acest lucru nu este posibil doar daca as lucra???
Răspuns la discuția somaj-risc maternal
va multumesc pt ajutor =D>
Buna seara, as avea si eu o nelamurire... de la 1 sept.2009 am intrat in somaj,pt 9 luni, dar cu sotul ne dorim un copil...Intrebarea mea ar fi daca din somaj as putea intra in risc maternal sau in concediu medical, ca sa nu am intrerupere si sa pot iesi 2 ani in maternitate, avand in vedere ca sunt deja in somaj si inca nu am ramas insarcinata!
Va multumesc