avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj-risc maternal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj-risc maternal

Buna seara, as avea si eu o nelamurire... de la 1 sept.2009 am intrat in somaj,pt 9 luni, dar cu sotul ne dorim un copil...Intrebarea mea ar fi daca din somaj as putea intra in risc maternal sau in concediu medical, ca sa nu am intrerupere si sa pot iesi 2 ani in maternitate, avand in vedere ca sunt deja in somaj si inca nu am ramas insarcinata!
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: kingalavi , utilizator 10:31, 12 Septembrie 2009
Concediul medical de orice fel, inclusiv cel de maternitate, intrerupe si suspenda perioada de somaj. Asa ca puteti sa luati oricat de mult se poate.
Pe perioada somajului puteti beneficia de concediu medical.
va multumesc pt ajutor =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida in perioada somajului monicutzmirel monicutzmirel Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri: de pe data de 10.10.2009 pana pe data de 31.11.2009 am lucrat la o firma, iar de pe 01.12.2009 am intrat in somaj pentru ... (vezi toată discuția)
Concediul pentru cresterea copilului CLAUDYIA CLAUDYIA Am si eu o intrebare.Am contract de munca pe durata determinata, de la 1 sept 2009 pana la 1 sept. 2010, cu 1/ 2 norma la o scoala, si de la 1 oct 2009-11iunie ... (vezi toată discuția)
Sarcina si incetarea cim Georgiana D. Georgiana D. Buna ziua!tocmai am aflat ca sunt insarcinata,dar CIM este pe perioada determinata,pana la 01.03.2020.o sa pot beneficia de indemnizatie pt CCC,deoarece am ... (vezi toată discuția)