Buna ziua!tocmai am aflat ca sunt insarcinata,dar CIM este pe perioada determinata,pana la 01.03.2020.o sa pot beneficia de indemnizatie pt CCC,deoarece am perioada necesara lucrata.dar as vrea sa stiu ce se intampla dupa incetarea CIM(nu cred sa se prelungeasca)?de ce anume voi beneficia financiar,daca voi benefia pana la intocmirea dosarului pt CCC.Multumesc!
Buna ziua,
Care este data probabila a nasterii?
Angajatorul nu este obligat sa va prelungeasca acest contract.
Daca nu o face...o carianta ar fi sa va inscrieti "la somaj" si de acolo intra in concediu maternal si apoi in CCC.
Cealalta ar fi depuneti certificatele pentru concediul maternal direct la Casa de sanatate
Nasterea ar avea loc in august.si la somaj as putea depune actele pt risc maternal?voi primi vreo indemnizatie de la ei pana voi intocmi dosarul pt CCC dupa nastere?
Din cate stiu...in perioada somajului nu puteti beneficia de Concediu de risc maternal, ci doar de Concediul materna ( cele 126 de zile).
Acesta, certificatele medicale, le depuneti la AJOFM,
Discutati cu dumnealor cand depuneti dosarul pentru somaj
Sunt insarcinata
Oana Enache
Buna ziua! Sunt insarcinata in 23 de saptamani si imi expira contractul de munca pe data de 9 februarie 2020 . Ma poate prelua casa de asiguraru ? Multumesc ... (vezi toată discuția)