avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contracte de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contracte de munca pe perioada determinata

Buna ziua, sunt angajata la o Primari pe perioada determinata... As vrea sa va intreb: ce se poate intampla dupa ce s-a prelungit contractul si a 3 -a oara? (o sa am intotal 36 de luni).Eu asa am fost informata ca maxim 36 de luni pot fi angaja cu contract pe perioada determinata si dupa nu se mai poate prelungi, practic voi fi data afara???sau totul depinde de d-nul Primar????????
Cel mai recent răspuns: kingalavi , utilizator 13:48, 12 Octombrie 2012
Sunt trei posibilitati:
1. c.i.m. inceteaza de drept

2. se modiifca durata c.i.m. din determinata in nedeterminata

3. se inceteaza raportul de munca si se poate incheia un nou c.i.m. pe durata determinata de maxim 12 luni.
va multimesc mult :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre incheierea a 3 cim succesive si/ sau prelungirea prin act aditional a aceluiasi contract in interiorul perioadei de 36 de luni Herra_ Herra_ [quot]De cate ori poate fi prelungita durata determinata a unui CIM? 4 Legiuitorul a inteles sa reglementeze prelungirea contractului ... (vezi toată discuția)
Contract de munca torr10 torr10 pe 25-04-2012 am fost angajat la o firma unde am mai lucrat pe o perioada de 3luni dupa asta mi-au prelungit cu 3luni acum mi-au prelungit iar pe 3luni pana ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract ercar ercar Buna ziua. Am dificultati la locul de munca in legatura cu prelungirea contractului meu. Prima oara am fost angajat cu contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)