si as mai vrea sa stiu daca lucrez la stat firma este obligata sa imi plateasca prima de nastere care se acorda la priva si diferenta de 15% la indemnizatia de maternitate
multumesc foarte mult
buna seara
am si eu o intrebare ?
vreau sa intru in prenatal dar am numai 6 luni si 3 saptamani se poate?
doctorul meu de familie a spus ca numai de la 7 luni jumate a dat prenatal si niciodata asa devreme. si este posibil ca firma sa imi plateasca diferenta de 15 % pentru prenatal
si as mai vrea sa stiu daca intru in prenatal in ultima saptamana din noiembrie am posibilitatea de a mai primi al 13 salar daca se mai da in ianuarie pentru ca noi tot atunci l-am primit
multumesc mult
buna seara
as dori sa stiu ce documente imi trebuie pentru infintarea unei persoane fizice autorizate si la ce institutii trebuie sa merg pentru a ma inregistra
va multumesc mult
BUNA AM SI EU O INTREBARE
DACA CINEVA A LUCRAT IN AFARA ADICA IN GERMANIA CELE 12 LUNI INAINTE DE NASTERE SI DUPA ACEEA A VENIT IN ROMANIA PRIMESTE INDEMNIZATIA PENTRU CRESTEREA COPILULUI IN ROMANIA . COPILUL ARE CETATENIE ROMANA SI CERTIFICAT DE NASTERE DIN ROAMNIA
VA MULTUMESC.
Buna. Am si eu o intrebare . ce venituri se i-au in calcul la indemnizatia pentru cresterea copilului. Sunt functionar si as vrea sa stiu daca veniturile din chirii se i-au in calcul la cei 85% .
Multumesc