avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate RODICA22

Activitate RODICA22

In anul 2009 am obtinut in instanta, in baza unei hotarari definitive si irevocabile, acordarea sporului de dispozitiv pentru 8 functionari publici din institutie. A fost pusa in aplicare 2 luni dupa care, incepand cu ian 2010 a fost sistata. Ce putem face acum pentru repunerea in aplicare a acestei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile? Mai exista si o alta cale decat executarea silita a institutiei?
MULTUMESC FOARTE MULT !!
Am un credit de 22 mii euro garantat cu ipoteca unui apartament al unui frate.
Apartamentul a fost evaluat la 80 mii euro. Am platit 4 ani ratele corect si doresc sa ridic ipoteca de pe apartamentul fratelui si sa garantez cu casa cumparata. Valoarea casei + terenul aferent a fost evaluata de banca este de 32 mii euro. Banca refuza sa-mi ridice ipoteca de pe apartamentul fratelui pe motiv ca , casa mea nu se ridica la valoarea de 80 mii euro, valoarea ipotecii initiale (a apartamentului fratelui meu).
Ce putem face in acest caz? Alt imobil care se ridica la acea valoare nu avem.
va multumesc
motivatia temeinica este ca nu cunosc modificarile din ultimii 2 ani (2008-2009) din legislatia de achizitii publice, atributiile de asistenta sociala se desfasoara pe o baza legislativa diferita total de cea a achizitiilor publice. nu am competenta sa evaluez documentatia de calificare a ofertantilor , fiind contract de executie de lucrari;
Va rog sa-mi spuneti daca pot sa refuz sa fac parte din comisia de evaluare a unei licitatii in conditiile in care:
- nu exista compartiment de licitatii la nivel de institutie;
- licitatia este organizata de o firma de consultanta angajata prin contract;
- acum lucrez ca referent la compartimentul de asistenta sociala - sunt singura in conditiile in care organigrama prevede 3 oameni;
- am fost secretar in alta comisie iar acum dosarele de licitatie respective sunt contestate si verificate la ANRMAP;
- nu am primit dispozitia de numire in aceasta comisie;
va multumesc anticipat