avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate daniela 58

Activitate daniela 58

Răspuns la discuția ajutor in legatura cu asigurarea
multumesc mult pentru raspunsuri.maine ma voi duce intai la service sa vad ce rezolv,iar daca nu rezolv nimic ma voi duce la firma de asigurari.
Răspuns la discuția ajutor in legatura cu asigurarea
nu am nici factura nici bon fiscal pentru ca mi-e mi-a busit cineva masina,a intrat in mine . si am facut-o pe asigurarea lui...deci firma de asigurari cred ca are aceste documente sau nu stiu.ca firma are contract cu serviceul. daca nu am aceste acte pot sa fac ceva? ce? multumesc anticipat
am si eu o problema .am avut masina in service pe asigurarea altcuiva.ieri patronul m-a chemat sa iau masina ca e gata el nefiind in oras.la prima vedere arata bine, doar ca era ingrozitor de murdara.ce nu mi-a convenit ca nu se mai inchideau usile bine si geamul pe spate era zgariat rau.le-am spus mecanicilor dar au spus sa vorbesc cu patronul.am luat masina de acolo ,am zis sa o spal pentru a o putea inspecta mai bine.am mai gasit si alte defectiuni.acum patronul nu mai raspunde la telefon. Intrebarea mea este: mai pot face ceva daca deja am luat masina de acolo?:( sau daca nu vor sa mai faca nimic la ea...ce pot sa fac?
Răspuns la discuția Masina lovita
multumesc mult pentru raspunsuri...deci acum o sa astept pentru ca maine ei au spus ca vor merge la politie sa depuna plangere...si probabil o sa imi vina ceva acasa sa ma prezint la politie
Răspuns la discuția Masina lovita
da au trecut mai mult 48 de ore...asta sa intamplat acum o saptamana...si sunt sigura ca nu sunt vinovata
Discuție Masina lovita
sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva....acum o saptamana mergand pe o strada mai ingusta eu am intrat intr-o depasire cu masina in acelasi moment cu o alta...avand loc amandoi...dupa ce am ajuns la destinatia mea ,mam dat jos din masina si vrand sa intru in bloc am vazut ca niste persoane imi verificau masina...mam dus sa vad ce sa intamplat...acestea mau acuzat ca leam lovit masina cu oglinda mea si ca leam sparto pe a lor....am constatat ca ei aveau oglinda de la masina facuta praf iar eu la masina mea nu aveam nimic decat cateva zgarieturi care stiu sigur ca sunt mai vechi si ca le am de acasa ca am curtea ingusta si mai ating cimentul de pe casa cu oglinzile...si sunt vizibile ca sunt facute de ciment...acum aceste persoane ma tot ameninta ca se duc la politie sa depuna plangere daca nu le platesc oglinda sau nu ma duc cu ei la asigurare...tin sa mentionez ca eu nu am auzit nici o lovitura nimic cand am trecut pe langa ei si nici oglinda mea nu are absolut nimic pe cand a lor e facuta praf...ce sa fac ?are rost sa ma duc cu ei la politie?mai are rost sa ma plimb de colo colo?
buna seara.am si eu o problema,daca puteti sa ma ajutati.suntem 4 frati.tatal meu a decedat.toti am renuntat la mostenire,mama ramanand unica mostenitoare .ulterior mama a vantut unuia din copii jumatate din proprietate.avea voie?daca nu ce se poate face? ,mai ales ca a pacalit-o la masuratori pt cartea funciara,mama crezand ca ii da mai putin de jumatate ,sora si-a insusit jumatate din proprietate.actul de vanzare-cumparare este doar cu uzufruct.se poate contesta?

multumesc anticipat.