avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ajutor in legatura cu asigurarea
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ajutor in legatura cu asigurarea

am si eu o problema .am avut masina in service pe asigurarea altcuiva.ieri patronul m-a chemat sa iau masina ca e gata el nefiind in oras.la prima vedere arata bine, doar ca era ingrozitor de murdara.ce nu mi-a convenit ca nu se mai inchideau usile bine si geamul pe spate era zgariat rau.le-am spus mecanicilor dar au spus sa vorbesc cu patronul.am luat masina de acolo ,am zis sa o spal pentru a o putea inspecta mai bine.am mai gasit si alte defectiuni.acum patronul nu mai raspunde la telefon. Intrebarea mea este: mai pot face ceva daca deja am luat masina de acolo?:( sau daca nu vor sa mai faca nimic la ea...ce pot sa fac?
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
daniela 58, utilizator
Cel mai recent răspuns: daniela 58 , utilizator 13:19, 16 Ianuarie 2011
aveti factrura si bonul fiscal, comanda de service, pv de predare al masinii? daca da, mergeti la OPC daca sunteti persoana fizica.

daca sunteti persoana juridica, instanta este singura cale insa tot aveti nevoie de aceste dovezi ale prestarii serviciilor.
nu am nici factura nici bon fiscal pentru ca mi-e mi-a busit cineva masina,a intrat in mine . si am facut-o pe asigurarea lui...deci firma de asigurari cred ca are aceste documente sau nu stiu.ca firma are contract cu serviceul. daca nu am aceste acte pot sa fac ceva? ce? multumesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
daniela 58, utilizator
Poate ca este si fapt penal, cum ai povestit. A fost folosita masina nefiind autorizat?. Poate Politia se mearga acolo si sa luase declaratiile ale angajatii despre cum sa aflau masina acolo cand ai fost se le scoti. Nu stiu. Incearca si plangere penala. Incearca inainte sa mers din nou la service si afla cine este patronul.
Ar mai fi o varianta...service-ul sa aiba o asigurare de raspundere civila
Primul lucru care trebuie facut este sa mergeti la asiguratorul celui care v-a lovit si sa aratati starea masinii dupa reparatie ca doar la ei ati deschis dosarul si tot ei v-au trimis la atelierul care v-a reparat-o defectuos.Si spuneti-le ca veti reclama la OPC si apoi ii veti actiona si in instanta. Dar asta fara intarziere ca pe urma o sa va acuze de folosirea masinii si defectarea ei.

Alte discuții în legătură

Reparatie necorespunzatoare in service grandanat grandanat In urma unui accident am avut avariata partea dreapta fata a masinii-aripa, bara, ... iar la rulare se auzea un zgomot foarte puternic( cealalta masina a ... (vezi toată discuția)
Asigurare bogdan_leonard bogdan_leonard salut,zilele trecute am lasat masina in parcare si la scurt timp a venit un domn la sediul unde muncesc ca sa-mi spuna ca mi-a busit masina. a doua zi am facut ... (vezi toată discuția)
Probleme cu service-ul si asiguratorul. icxu icxu Luna trecuta m-a lovit un nene cu o dacie cand nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers lovindu-ma in aripa dr fata si proiectandu-ma in parapetul de ... (vezi toată discuția)