avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate sabina56

Activitate sabina56

Răspuns la discuția Succesiune
sabina56 a scris:

Buna ziua.Am si eu o intrebare.Daca tata a murit in 2004 si atunci nu s-a facut succesiunea iar acum mama e bolnava si doamne fereste decedeaza, cand se va face succesiunea,mostenitorii trebuie sa plateasca din urma din 2004,sau intr sub incidenta legii care spune ca daca in termen de (X) timp se face succesiunea de catre mostenitori acestia nu platesc taxe de succesiune. Care sunt procedurile actuale?.Multumesc anticipat.


Discuție Succesiune
Buna ziua.Am si eu o intrebare.Daca tata a murit in 2004 si atunci nu s-a facut succesiunea iar acum mama e bolnava,cand se va face succesiunea,mostenitorii trebuie sa plateasca din urma din 2004,sau care sunt procedurile actuale?.Multumesc anticipat.
Buna ziua,as dori daca se poate un raspuns la intrebarea:se va modifica Legea insolventei societatilor comerciale?Va multumesc
Răspuns la discuția Succesiune
Multumasc.Se poate sa-mi dat un pret estimativ?Apartamentul este in Timisoara in P-ta N.Balcescu
Discuție Succesiune
Buna ziua.Daca ambii parinti sunt proprietarii unui apartament si sunt trecuti ca atare in cartea funciara,iar unul dintre ei a decedat,cat costa succesiunea?
Buna ziua.As dori sa stiu daca ceri o adeverinta de la medicul de familie,aceasta trebuie să o platesti? si cat costa?
Buna ziua.Va rog sa ma lamuriti-daca un asociat al unui SRL este si administrator poate fi si angajat al SRL-ului?Cum se stabileste salarul?
Răspuns la discuția TVA la firmele nou infiintate
sigur mai exista posibilitatea de a te inscrie la registrul comertului ca platitor de TVA inca de la infiintare ? Am auzit pareri ca nu se mai poate acest lucru inca de anul trecur si ca daca se doreste aceasta obtiune trebuie sa urmam pasii dupa cum ati relatat Dvs. control , punctaj, etc.etc.
As dori un raspuns concret : daca la infiintarea unei firme noi poti sa te declari plaritor de TVA inca de la inceput. Mai demult era posibilitatea asta acum nu mai stiu.
Va multumesc !
Răspuns la discuția Reactivare firma suspendata
Multumesc.Sediul a fost de fapt retrocedat si toti au fost evacuati.Trebuie alt sediu