avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reactivare firma suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reactivare firma suspendata

Buna ziua.As dori sa stiu ce procedura trebuie urmata ptr.a reactiva o firma suspendata in 2009.Ce acte trebuie.Firma are sediul expirat.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: insivxx , utilizator 04:00, 21 August 2012
La Reg. Comertului unde apartineti va da toate informatiile si depuneti o cerere pentru reluarea activitati.
Daca sunteti inca in perioada de suspendare, adica 3 ani de la data aprobarii hotararii AGA de suspendare pe care ati depus-o in 2009 la Registrul Comertului, este necesar sa faceti o adunare generala si sa adoptati o hotarare de reluare a activitatii.
Daca nu mai sunteti in perioada de 3 ani, activitatea a fost reluata implicit prin incheierea perioadei de suspendare.
In privinta sediului intocmiti un act aditional de prelungire a contractului de inchiriere sau comodat care a stat la baza stabilirii sediului social actual.
Multumesc.Sediul a fost de fapt retrocedat si toti au fost evacuati.Trebuie alt sediu
Atunci este nevoie de o schimbare de sediu social, schimbare pe care o stabiliti prin hotararea adunarii generale a asociatilor. Trebuie sa preschimbati cu noua adresa toate documentele de inregistrare ale societatii: certificatul de inregistrare (cel colorat) si certificatele constatatoare (cele de autorizare a activitatilor). Trebuie sa depuneti si act constitutiv actualizat cu noua adresa.
sabina56 a scris:

Multumesc.Sediul a fost de fapt retrocedat si toti au fost evacuati.Trebuie alt sediu

Detalii complete referitor la schimbarea sediului in acelasi judet aici:
[ link extern ]

Intr-o hotarare puteti sa cuprindeti atat reluarea activitatii daca se impune cat si schimbarea sediului.

Alte discuții în legătură

Expirare suspendare activitate - demersuri noi!? dumitru2000 dumitru2000 Suspendarea activitatii expira in 2 zile. Trebuie mers la ONRC cu o hot AGA prin care se mentioneaza ca deoarece expira suspendarea , se hotaraste reluarea ... (vezi toată discuția)
Dosar retur onrc madellaine madellaine Buna ziua. Imi cer scuze daca nu am postat subiectul unde trebuia . Am preluat contabilitatea unei SC care a facut cerere de suspendare activitate la ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate societate Loredana Pampu Loredana Pampu Buna ziua, Daca o societate a avut activitatea suspendata pe o perioada de 3 ani, poate sa solicite reluarea activitatii si apoi sa o suspende din ... (vezi toată discuția)