avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reactivare firma suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reactivare firma suspendata

Buna ziua.As dori sa stiu ce procedura trebuie urmata ptr.a reactiva o firma suspendata in 2009.Ce acte trebuie.Firma are sediul expirat.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: insivxx , utilizator 04:00, 21 August 2012
La Reg. Comertului unde apartineti va da toate informatiile si depuneti o cerere pentru reluarea activitati.
Daca sunteti inca in perioada de suspendare, adica 3 ani de la data aprobarii hotararii AGA de suspendare pe care ati depus-o in 2009 la Registrul Comertului, este necesar sa faceti o adunare generala si sa adoptati o hotarare de reluare a activitatii.
Daca nu mai sunteti in perioada de 3 ani, activitatea a fost reluata implicit prin incheierea perioadei de suspendare.
In privinta sediului intocmiti un act aditional de prelungire a contractului de inchiriere sau comodat care a stat la baza stabilirii sediului social actual.
Multumesc.Sediul a fost de fapt retrocedat si toti au fost evacuati.Trebuie alt sediu
Atunci este nevoie de o schimbare de sediu social, schimbare pe care o stabiliti prin hotararea adunarii generale a asociatilor. Trebuie sa preschimbati cu noua adresa toate documentele de inregistrare ale societatii: certificatul de inregistrare (cel colorat) si certificatele constatatoare (cele de autorizare a activitatilor). Trebuie sa depuneti si act constitutiv actualizat cu noua adresa.
sabina56 a scris:

Multumesc.Sediul a fost de fapt retrocedat si toti au fost evacuati.Trebuie alt sediu



Detalii complete referitor la schimbarea sediului in acelasi judet aici:
[ link extern ]

Intr-o hotarare puteti sa cuprindeti atat reluarea activitatii daca se impune cat si schimbarea sediului.

Alte discuții în legătură

Expirare suspendare activitate - demersuri noi!? dumitru2000 dumitru2000 Suspendarea activitatii expira in 2 zile. Trebuie mers la ONRC cu o hot AGA prin care se mentioneaza ca deoarece expira suspendarea , se hotaraste reluarea ... (vezi toată discuția)
Dosar retur onrc madellaine madellaine Buna ziua. Imi cer scuze daca nu am postat subiectul unde trebuia . Am preluat contabilitatea unei SC care a facut cerere de suspendare activitate la ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate societate Loredana Pampu Loredana Pampu Buna ziua, Daca o societate a avut activitatea suspendata pe o perioada de 3 ani, poate sa solicite reluarea activitatii si apoi sa o suspende din ... (vezi toată discuția)