Va adresati registrului comertului printr-o cerere la registratura institutiei ( fara plata unor taxe) ca expira termenul de suspendare a activitatii societatii, pentru ca aceasta institutie sa reia din oficiu activitatea. Dupa ce s-a reluat activitatea din oficiu, aveti posibilitatea sa mai faceti o suspendare a activitatii societatii pentru o perioada de trei ani sau sa depuneti formalitatile pentru dizolvare fara numire lichidator, urmata de radiere in conformitate cu art. 235 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale, republicata.
va multumesc.
Asta inseamna ca completez un simplu formular unde ii anunt ca mi=a expirat suspendarea ?
Sau trebuie sa mai fac o decizie de asociat unic unde spun expres ca reiau activitatea deoarece ma expirat suspendarea ?
Reluarea activitatii se face din oficiu la finalizarea perioadei de suspendare, nu trebuie intocmita nici o notificare, cerere, completat formular ...
Reluare activitate
steriel
Buna seara,
Am o firma a carei activitate a fost suspendata pe 30 aprilie 2009. As dori sa stiu ce pasi trebuie urmati pentru reluarea activitatii si cam ... (vezi toată discuția)