avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale expirare suspendare activitate - demersuri noi!?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

expirare suspendare activitate - demersuri noi!?

Suspendarea activitatii expira in 2 zile.

Trebuie mers la ONRC cu o hot AGA prin care se mentioneaza ca deoarece expira suspendarea , se hotaraste reluarea activitatii ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:16, 12 Iunie 2012
Variantele v-au fost expuse, ramane sa vedeti printr-o simpla deplasare la registrul comertului cine are dreptate.:)
Nici una nici alta...trebuie completate formulare de la ei si hotarare a asociatilor sau a asociatului unic. Azi am fost la ORC.
Din pacate, nu este o practica unitara pe plan national pentru reluarea activitatii societatilor comerciale carora le-a expirat perioada de suspendare. Va sfatuiesc sa va adresati printr-un mail Oficiului National al Registrului Comertului prin care sa solicitati in scris temeiul in baza caruia registrul comertului din judetul dvs. refuza reluarea activitatii din oficiu la expirarea perioadei pentru care a fost solicitata. Pentru o economie de cel putin 300 de ron eu zic ca merita sa faceti acest demers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactivare firma suspendata sabina56 sabina56 Buna ziua.As dori sa stiu ce procedura trebuie urmata ptr.a reactiva o firma suspendata in 2009.Ce acte trebuie.Firma are sediul expirat.Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Cum procedez pentru reluarea activitatii unei societati ? i.patraulea i.patraulea Vreau sa reiau activitatea unei societati care a fost suspendata acum trei ani. Nu stiu insa daca trebuie sa reiau activitatea mai inainte sau daca este ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate steriel steriel Buna seara, Am o firma a carei activitate a fost suspendata pe 30 aprilie 2009. As dori sa stiu ce pasi trebuie urmati pentru reluarea activitatii si cam ... (vezi toată discuția)