avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reluare activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reluare activitate

Buna seara,

Am o firma a carei activitate a fost suspendata pe 30 aprilie 2009. As dori sa stiu ce pasi trebuie urmati pentru reluarea activitatii si cam ce costuri sunt. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:23, 24 Mai 2012
Depuneti o hotarare de reluare a activitatii. Costuri aproximativ 200 lei.
lucian huzum a scris:

Depuneti o hotarare de reluare a activitatii. Costuri aproximativ 200 lei.

Pentru aceasta hotarare de reluare a activitatii exista vreun model anume?
Daca a expirat termenul pentru care a fost facuta suspendarea activitatii societatii, registrul comertului are obligatia sa reia din oficiu activitatea societatii. Depuneti o simpla cerere de reluare a activitatii la registratura institutiei prin care semnalati ca s-a implinit termenul pentru care a fost suspendata activitatea, fara plata.
sad a scris:

Daca a expirat termenul pentru care a fost facuta suspendarea activitatii societatii, registrul comertului are obligatia sa reia din oficiu activitatea societatii. Depuneti o simpla cerere de reluare a activitatii la registratura institutiei prin care semnalati ca s-a implinit termenul pentru care a fost suspendata activitatea, fara plata.

Si in cat timp pot relua activitatea, imediat ce depun cererea sau trebuie sa mai treaca ceva timp?
Hotararea trebuie sa contina datele firmei, apoi datele asociatilor care hotarasc reluarea activitatii SC................. incepand cu data de...... . Hotararea va fi insotita de contor de cuvinte.

Alte discuții în legătură

Expirare suspendare activitate - demersuri noi!? dumitru2000 dumitru2000 Suspendarea activitatii expira in 2 zile. Trebuie mers la ONRC cu o hot AGA prin care se mentioneaza ca deoarece expira suspendarea , se hotaraste reluarea ... (vezi toată discuția)
Iesire din conservare srl WEO WEO Cu trei ani in urma am facut actele la Registrul comertului pentru intrarea unui SRL in conservare (cu scopul de a scapa de impozitul forfetar de atunci). In 4 ... (vezi toată discuția)
Reactivare firma suspendata sabina56 sabina56 Buna ziua.As dori sa stiu ce procedura trebuie urmata ptr.a reactiva o firma suspendata in 2009.Ce acte trebuie.Firma are sediul expirat.Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)